Játszik velem, vagy tagadja az érzései? Lehet arra esély, hogy megy ilyen srác szeressen?
Mielött bárki elolvasná a történetet, tisztáznám..ha csak negatív bunkó választ tud adni, az MOST tekerjen tovább.Nagyon nincs hozzá hangulatom.
Van egy srác,aki csak ismerkedik össze vissza ,mert nem akarja lekötni magát. Én sokat beszéltem vele ,és beleszerettem. Egy darabig azt hittem ugyse lesz semmi, de feltűnt ,hogy velem valamiért kivételezik.Pl amint alkalma lett,találkozni hívott. Az egyik találkozón viszont, nagyon elmélyűlt a beszélgetés amiből csók lett,meg stb.Kérdeztem mi a véleménye.. és megmondta,hogy egy nagyszerű,és rendes lánynak tart. Utánna bűntudatom is volt ,mert belegondoltam,hogy nah.. csúcs..most ugyanazt csinálja velem ,mint a többi csajjal. Viszont ami meglepett,hogy amikor kimentünk a lakóból(egy lakokocsiban voltunk)
búcsúzáskor megint csókot adott,majd megölelt,és utánna mosolyogni kezdett,és megkért ,hogy keressem..írjak rá többször nyugodtan.. majd amikor elindúltam még utánnam szólt,hogy na akkor majd írjak.
Még vissza se értem a vonathoz, de már rámírt,hogy legközelebb többet beszélünk❤.
Viszont másnap én írtam neki,hogy mizu? Mert én le akartam tisztázni mi volt ez. Megnézte, de nem írt vissza. Eltelt egy nap, és gondolkoztam újra írni,de az lehet gáz lenne.. nem tudom ,hogy mennyi idő után próbáljam újra.. Egyáltalán szóvá tegyem miért nem írt vissza?.Vagy mit kéne írjak.
Meg lehetséges az,hogy egy olyan srác,aki nem tudta eddig lekötni magát,hirtelen beleszeressen valakibe? Esélyes,hogy talán érez valamit, csak nem akarja beismerni magának és inkább kerűl?(ez a psichológusom véleménye én csak ezen kezdtem agyalni)
A negatívat arra értettem,hogy pl ilyen válaszokat nem akartam ,hogy: minek feküdtél le vele te idióta, meg megérdemled ha ilyen hülye vagy stb..
Én is tudom,hogy hiba volt ,de egyszerűen nagyon régota tetszik nekem, és nem tudtam ellenálni,mert amúgy meg olyan jól elbeszélgetek vele,mindig megnyugtat,és ő volt az egyetlen a sok" haver" közűl, aki hajlandó volt eljönni velem programokra..mindenki más lerázott csak ő nem, de mégis olyan,mintha le..arná az egészet. Vagyis chaten tisztára olyan. Nagyon sokat agyalok rajta,mivel ő is ember azt gondoltam talán lehetnek érzései ,de ahogy írtátok is nem valószínű. Csak tudnám most mit lépjek..Mert pont egy olyan helyen dolgozik ,ahova én elég gyakran eljárok. Egyszerűen csak ne vegyel rolla tudomást? Ha meg egyszer ír akkor semlegesnek kéne legyek?
Először azt akartam írni, hogy akar, de nem eléggé és azt akarja, hogy te teperj, hogy hátha megszeret annyira, hogy hajlandó legyen áldozatot hozni ő is. Ez ugye nyilván egy szar felállás már alapból, mert full megalázó, de te tudod.
Viszont, amikor láttam, hogy le is feküdtetek és még csak nem is válaszol, meg amúgy is, te mentél a vonathoz, szóval ráadásul te mentél neki helybe, hát... Engedd el szerintem.
Igen helybe mentem,mert ő nem jöhet el onnan ahol van. Mert akármikor szükség lehet rá.
De így belegondolva ad is,meg nem is.Mi van ha csak rosszkor írtam rá? Báár...másnap azért válaszolhatott volna.
Azt meg végképp nem értem, hogy anyám elhívta a bálba ami lassan lesz, ő lett volna a meglepetés személy( mert amya tudja ,hogy kedvelem,és jóban vagyunk)én kihallgattam a beszélgetést és a srác még örűlt,hogy elhívtuk. Írta ,hogy nagyon köszöni, aranyosak vagyunk nagyon, és ha nem dolgozik aznap mindenképp eljön. Tehát valami haverszámba vesz, vagy emberszámba.
Néha olyan bonyolúlt megfejteni mi is van a fejében..
Bocs ,de nekem bonyolúlt,mert pl ha én ki akarnék használni CSAK arra valakit ,akkor nem azon lennék ,hogy a haverja legyek,és miután megvolt többet nem látna. Ő meg úgy kezel,mintha belemásztam volna egy barátság extrákkalba. A barátság az megvan ,csak azt hittem elkezdett vonzódni,és azért feküdtünk le,amit megbántam ,mert ez így tisztázatlan. És lefogadom élőbe meg majd úgy kezel ,mint a barátnőjét ,vagy a legjobb haverját, nekem ez meg fura, és érthetetlen.Megkapta amit akart..akkor most miért nem tűnik el? Ok ,hogy nekem nem írt vissza ,de azért majd a bálba meg eljön.. wtf.
Meg egyszer lerázott, aztán amikor találkoztunk még lecseszett,hogy miért nem írtam neki,hogy a környéken vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!