Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha az ember nem találja a...

Ha az ember nem találja a helyét, hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Nem akarok önsajnáltatós maszlagot írni, de azért na.

Röviden: két éve már, hogy elvették mindenem és azóta próbálom 0-ról kezdeni az életem. Rengeteg, de annyi mindent kipróbáltam már, csináltam ezernyi irányból is és mind-mind kudarc lett a vége. Egyszerűen nem találom a helyem. Nem tartozom sehova, pedig igyekszem.

Szóval a tanácsotokat szeretném kérni. Veletek is volt már ilyen? Ti hogyan lendültetek ki ebből? Mit javasoltok?

2019. okt. 10. 22:46
 1/9 anonim ***** válasza:
75%

Sehogy.

De eddig a legközelebb akkor álltam hozzá amikor elköltöztem egy időre otthonról. Az új környezet, új emberek, új munka sokat segített, hogy kitörjek saját magam és a környezetem által húzott falak közül.

(Persze egy idő után rájössz, hogy nem is környezettel volt a baj hanem veled, de még mielőtt ez megtörténhetett volna én gyorsan hazajöttem, hogy bebizonyítsam megy ez nekem itthon is. Mint kiderült tévedtem de most meg parázok visszamenni is.)

2019. okt. 10. 22:55
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Tovább kell próbálkozni. Az arcoskönyv (fb)tele van ilyen bölcsességekkel, hogy ne add fel, meg a sikeres ember aki megy tovább, stb. Ezek már közhelyesek, olyan sok van belőlük, de végül is igazak.
2019. okt. 10. 23:08
 3/9 anonim ***** válasza:
75%

Attól függ mi a gond?

Mi történt?

Hány éves vagy?

2019. okt. 11. 00:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Részletek nélkül kb semmit nem lehet mondani. Úgyhogy jöhet a maszlag...

Egyébként szánj időt, hogy azonosítsd azt az egy legnagyobb problémát, gátat az életedben, ami miatt nem tudsz továbblépni. Ha ez megvan, akkor kezdd el ezt felszámolni, akár valamilyen külső segítséggel.

2019. okt. 11. 10:14
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, ment a zöld.!

A részleteket nem tartottam annyira fontosnak, mert gondoltam a lélektani folyamat az úgyis ugyanaz, mint bárki másnál, legyen bármilyen is a külső hatás.

Illetve tudom, ha leírnám mi történt velem, akkor választ úgysem kapok.

Viszont ha titeket tényleg érdekelnek a részletek, akkor privátban leírom nektek. De csak akkor, ha tényleg érdekel és úgy érzitek tudnátok jó tanácsot adni. Másképp ne raboljuk egymás idejét.

Köszönöm!

2019. okt. 11. 11:01
 6/9 anonim ***** válasza:
72%
Ezek alapján rajtad akkor sem lehetne segíteni, ha valaki hajlandó lenne...
2019. okt. 11. 11:45
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem írhatsz privátot, szívesen segítek ha tudok.
2019. okt. 11. 11:46
 8/9 anonim ***** válasza:
54%
Sajnos nem lehet mástól várni, hogy megoldja az életedet.
2019. okt. 11. 14:39
 9/9 A kérdező kommentje:

Emberek én nem értem mit írtam rosszul, amiért mások a kérdésemet félreértelmezik.

Tanácsot kértem, véleményt. Sőt, azt is odaírtam, hogy „Veletek is volt már ilyen? Ti hogyan lendültetek ki ebből? Mit javasoltok?” Azaz a ti szemléletek is érdekel, a tapasztalatotok, amik által hátha jobban megértem ezt az állapotot és azt, hogyan is lehet ezt legyűrni.

Mi utal arra, hogy én azt várom el más oldja meg a problémám? A problémám én oldom meg, amivel próbálkozom két éve (ez is le van írva) és úgy érzem nem haladok előre. Ezért kérek tanácsot, hátha ti jobban átlátjátok.

Ne skatulyázzon be senki és ne ítélkezzetek felettem úgy, hogy nem is ismertek.

A kivételes emberek, akik tanácsokat adtak, esetleg saját tapasztalataikat is leírták, nekik nagyon szépen köszönöm! Általuk lehet előrébb haladni!

2019. okt. 11. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!