Ha naponta fürdök miért érezhetnem mások büdösnek?
Sok parfüm fullasztó és irritáló - pont mint a bűz.
Avagy penészedik a lakásod. Azt te nem fogod érezni, de mindenki más igen. (Tapasztalatból beszélek.)
Nem vagyok izzadós.Ha nyáron izzadság szagom volt azt én is éreztem,szóval ennek az izzadsághoz nincs köze
Azért köszönöm az eddigi vàlaszokat
A testszagot baktériumok okozzák: [link]
Én hideg időben nem fürdök minden nap, sokáig hordom ugyanazokat a ruhákat (alsógatyát és zoknit cserélem) és még soha senki nem mondta, hogy büdös lennék, parfümöt se használok. Esetleg más anyagú ruhák? Nem vagy elhízva?
Kérdezz meg valakit, hogy mit érez. Lakás nem dohos? Cigizel?
Nem lehet, hogy csak beképzeled??
Dohànyzol? Attól piszok büdös a ház, amit a kimosott ruha is átvesz és lesz egy dohos, füstös hányingertkeltő szaga a ruhàidnak, főleg ha nem öblítővel mosol, akkor végképp beleivódik az az undorítò szag, és arra a parfüm sen megoldàs, ha te ott laksz évek óta nem fogod érezni, de más igen. Én laktam ilyen helyen, félév után is érzem, ha bemegyek, a legigénytelenebb dolog ez.
Vannak egyébként olyan emberek akiknek eleve van egy sajátos szaga, ez ellen nem nagyon tudsz mit tenni, fürödj egy nap többször, moss hajat gyakrabban. Milyen tusfürdővel fürdesz? Vegyèl olyat aminek erős, férfias illata van, sampont is ilyet vegyél, és ha kell vegyél fel minden nap tiszta ruhát(póló, nadràg), ha kell akkor làbspray, cserèlj egy nap többször zoknit-alsót, hasznàlj dezodorokat. De lehet csak simàn a parfümöd fojtogató mások számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!