Írjatok néhány okot, amiért várjátok a holnapi napot?
Például nekem:
1. Holnap tovább tudok majd aludni mint ma.
2. Egy nappal közelebb kerülök a hétvégéhez.
3. Holnap lesz időm találkozni a barátnőmmel.
- hortobágyi palacsinta lesz ebédre, amit szeretek
- lesz időm nézni a kedvenc sorozatomból néhány részt
- Liverpool meccs lesz este
- egésznap itthon leszek és a barátom is
24/L
-Holnap gugolhatok a konditeremben. Már edzek egy ideje, de elmentem kifejezetten testépítői múltal rendelkező személyiedzőhöz, hogy kicsit feljavítsa a technikáimat és holnap próbálom meg először a feljavított gugolásomat és alig várom.
Sajnos csak ennyi izgalom holnapra.
#1 unalmas életed lehet
A válaszokat eddig köszönöm mindenkinek:)
Nagyon finom lecsót csináltam holnap ebédre és már alig várom, hogy megegyem
Ma este voltam kondiban (2 hete kezdtem) és mindig izgatottan várom azt az edzés utáni izomlázat, ami jelzi, hogy előző nap sportoltam
Egyelőre ennyi.
Határidös feladatokkal kell végeznem mert a tovàbbi feladatoknak is szoros a hatàrideje. Nagyon mem tenne jot a csuszás.kb 3D van most azaz holnapi hataridös par feladat azutàn 5-ei a kövi feladatok,10-ei a következök, az ezrk utàn levök hatarideje november. Az már lazàbb csak szàmolni kell SOS beesö dolgokkal is.
Szoval nalam versenyfutàs van az idövel. Ez kicsit ad egy kis adrenalinlökest.
Belegondolva ha félresöpörhetnèm ezeket es csak magamnak elhetnék, hirtelen nem is tudnàm mit csinàlnék holnap.nemhogy azt, mièrt vàrjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!