Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha van egy lány aki gyűlöl,...

Ha van egy lány aki gyűlöl, megvet elfogadná tőlem később (pénzt)?

Figyelt kérdés

Minden pénzt amim van, meg amit összekeresek, nekem úgy sem kell semmire. Nem tudok másban neki jó lenni...

Vagy ajandekokat (is) adjak neki? Nem várok visszonzast.

Pár milliót évente elfogadna, vagy hogy adjam neki?

2019. okt. 1. 10:55
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Nem lesz nőm, sem családom, legalább ennyi élményem legyen ebből az egészből. Nincs amúgy még párja, de odaadom előtte is, vagy rajta keresztül, ha ramnez úgy is tudna hogy nincs köztünk semmi xd, de amúgy ja ez a legzavarobb tényező, lehet megmergezne a kapcsolatát...
2019. okt. 1. 11:26
 12/35 A kérdező kommentje:
Nem várok szeretet sem, névtelenül is odaadnam 10-es komolyan, nincs feltétel...
2019. okt. 1. 11:27
 13/35 anonim ***** válasza:
Akkor miért pont neki adnád?
2019. okt. 1. 11:28
 14/35 A kérdező kommentje:
Olyan nehéz megerteni 84%-os hogy valaki feltétel nélkül szeret valakit?
2019. okt. 1. 11:29
 15/35 anonim ***** válasza:
91%

Na, akkor csak mégis szeretnél valami viszonzást, pl hogy ne vessen meg téged.

Amúgy ha el is fogadja, biztos szétszórja az ismerősei vagy segítő szervezetek közt, nem fog egy forintot se magára költeni egy gyűlölt személy pénzéből.

2019. okt. 1. 11:35
 16/35 A kérdező kommentje:

"Na, akkor csak mégis szeretnél valami viszonzást, pl hogy ne vessen meg téged."

Ezt hol olvastad? Névtelenül milyen viszonzas van? :D

De értem te nem fogadnad el, vagy elszornad, kisebb ajandeknal? Mit csináljak mégis, hogy fejezzem ki a hálámat? Emberileg nem áll velem szóba...

2019. okt. 1. 11:41
 17/35 anonim ***** válasza:
91%

Ha névtelenül egyszer csak bekerülne 1 misi a postaládámba akkor igen nagy dilemmába jutnék. Egyik felem eltenné, a másik meg keresné a gazdáját és rövid úton a rendőrségen kötne ki.

Ha van mellé egy cetli, hogy xy-tól, akkor ha tényleg megvetem az embert inkább visszaadnám neki, hogy ennyi boldogsága se legyen.

Gondolom azért vet meg,mert reménytelenül szerelmes vagy és zaklattad a szerelmeddel és nem fogtad fel, hogy nem kér belőled. Ezzel az egésszel csak őt hozod kellemetlen helyzetbe, magadat pedig mélyebbre ásod a szemében.

2019. okt. 1. 11:42
 18/35 anonim ***** válasza:

Miért vagy neki hálás?

Amúgy a legnagyobb ajándék, amit adhatsz neki, hogy nem foglalkozol vele, hogy nem keresed, hiszen utál téged. Akit pedig utálsz, attól szeretnél messze lenni.

2019. okt. 1. 11:43
 19/35 A kérdező kommentje:

Azért utal mert szerelmes vagyok bele, igen bolond az ember ilyenkor, de elfogadtam már hogy nem lehet semmi.

Nekem ennyi nem jut, ennyi öröm, hogy névtelenül segítek valahogy rajta? Ennyit nem ér az életem? Akkor mégis minek folytatni?

2019. okt. 1. 11:50
 20/35 anonim ***** válasza:
91%

Inkább dobnám ki a pénzt, minthogy elfogadjam olyantól, akit utálok és megvetek. Az ő pénze és segítsége semmit nem ér számomra.

Mondjuk haladj tovább a saját életeddel, ne másokénak akarj a része lenni, amikor nyilvánvaló, hogy nem akarnak tőled semmit.

2019. okt. 1. 11:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!