Szerinted van esélyük javítani. De gondolj bele, egy olyan ember, aki már teljesen belesüllyedt a kétségbeesésbe és egyszerűen nem lát maga körül semmit, amiért érdemes lehetne egyáltalán felkelni biztos segítségnek fogja látni? Javítson magán, de minek? gondolja. Vagy éppenséggel úgy hiszi ő úgyis képtelen rá, hisz értéktelen szemét, aki semmire se képes. Vagy egyszerűen belefáradt abba, hogy kiutat keressen. Vagy valamilyen mentális betegsége van, amiről talán ő se tud és amiatt hajszolja magát öngyilkosságba. Az emberek nem csak azért lesznek öngyilkosok, mert "jaj, nincsen barátnőm és barátaim, nem vagyok szociális inkább öngyilkos leszek"
2019. szept. 28. 22:17
13/17 anonim válasza:
Leszarom őket. Nem fogom elítélni de megérteni sem.
2019. szept. 29. 10:26
14/17 anonim válasza:
Van aki együtt tud elni azzal, hogy csak elnyomja a megoldhatatlan gondjait (gyasz, tehetetlenseg), van aki nem.
Btw en is megertem. Nehez.
Az öngyilkossag egy olyan gyilkosság, amely a testeden keresztül történik.
(tekintve hatasat masokra)
2019. szept. 29. 23:43
15/17 anonim válasza:
Szerintem van igazság abban amit ők gondolnak, mert hogyha valaki addig nem kapott segítséget és csak akkor figyelnek fel rá amikormár ilyen eszközökhöz akar fordulni, akkor jogosan érzi azt inkább, hogy öngyilkos lesz mint hogy valaki segítsen neki.
2019. okt. 3. 12:52
16/17 anonim válasza:
Utolsó egészen jól látja.
A depressziónak van az a szintje, amikor már úgy látja az ember, hogy mivel senki sem törődik vele egy kicsit sem, az egyetlen lehetősége hogy megszabadítja a világot attól a tehertől, amit ő jelentek.
Nem csak ebben az utolsó utáni pillanatban kellene a másikkal törődni. És ez a baj a mai társadalommal. Leszarják az emberek egymást, amíg már nem dönt úgy valaki, hogy ő bizony feladja. De ekkor már nagyon sokszor késő. Tudom, tapasztalom. Elkezdtem megtervezni mindent, közben azt mutatom a világnak, hogy bennem semmi sem változott. Nem érdekel hogy valaki akar -e segíteni. Persze nem bántom meg azt, aki próbál, csak lerázom, mert tudom hogy rajtam már úgysem tud segíteni senki.
2019. okt. 4. 15:11
17/17 anonim válasza:
16-os.
Mintha az én gondolataimat írtad volna le. Köszönet érte!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!