Mi okból ítélik el/nézik le sokan azokat akik 20+ évesen is játszanak telón/gépen?
Itt persze van az egészséges kategória akik 0-3 órát játszanak 1 nap és van a durvább amikor 10-24-et, vagy megesik, hogy 1 nap 2 napot is tolják.
Viszont van aki szerint gyerekes már az is, ha 10 percet játszik valaki 1 nap a telóján. Persze a napi 8-10 órás facebook/messenger az nem gond, csak a játék.
Érdekelne miszerint okés a telefon nyomkodás és mi szerint nem.
#9:
anno amikor társkeresőn ismerkedtem több adatlapon láttam a "feketelistán" ezt a tulajdonságot
és ismerősöktől is hallottam már ezt, hogy náluk ez kizáró ok ismerkedésnél, vagy emberileg éretlennek tartják azokat akik játszanak
#14:
a 3 órát nem minden napra értettem, hanem mondjuk heti 1-2x vagy havi 1-2x leül és tol 1 nap 2-3 órát egyhuzamban, vagy több részletben
Nekem olyan az időrendem, hogy 4 óra utazással együtt még este sokszor van időm játszani haverokkal (igaz én későn szoktam feküdni). Mégsem gondolom egészségtelennek ezt a mértéket.
Akikkel együtt szoktam játszani többüknek van kapcsolatuk, családjuk, gépen kívül hobbijuk, összejárnak sörözgetni haverokkal...
tehát az élet többi területét sem kell elhanyagolni, ha az embernek van hobbija, vagy épp sportol, vagy bármi hasonlót csinál rendszeresen
#12 és #13:
társkeresőn több profilnál találkoztam olyannal aki külön kiemelte listába kik kerüljék el és köztük volt többeknél az is aki számítógépen játszik
ismerősök közül úgy vagyok vele mindenki úgy él ahogy akar, ha nem árt ezzel másnak, mindenki eldöntheti kit keres maga mellé :)
Mi okból ítélik el? Ezt a kérdést szinte minden elé oda tehetnénk. Az emberek mindent el ítélnek. 😅
Okokat kereshetünk, lenne is jó pár, jelen helyzetben az hogy tájékozatlan magával a gamingel kapcsolatban, rossz tapasztalata van valaki miatt vagy bármi. De mégis, kit érdekel? 🤷🏻♀️
Hiába van egy adott ok adott emberekben, adott ellenszenv valami iránt, tényleg arra akarod "pazarolni" az időd hogy megfejtsd ezeket az embereket?
A lehető legjobb ilyenkor csak elfogani hogy mindig lesz olyan dolog, ami másoknak nem szimpatikus. 🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!