Ti voltatok már olyan esküvőn, ahol alig ismertetek valakit? Hogy éreztétek magatokat?
En voltam nemreg. Ki lehet birni, foleg ettem:DDD
Nagyon jo kajak voltak, kar lett volna kihagyni. A zene is nagyon jo volt. A csaladommal beszelgettunk, tancoltunk, voltak programok is(az eskuvo, menyasszonytanc, masik eskuvoi szertartas,stb), ugyhogy nem unatkoztam tul sokat.
Egy nap, annyit ki lehet birni. Nekem maga a hely is nagyon tetszett, szep volt. Meg a sok szep ruha is tetszett a tobbi lanyon, azokat nezegettem:D
Gyűlölöm az esküvőket és hasonló rendezvényeket, függetlenül attól hány embert ismerek.
Talán még jobb is, ha minél kevesebbet, kevesebben b/szogatnak, hogy miért nem táncolok pl.
Én tavaly kettő ilyenen voltam.
A 3. tanácsa nagyon jó. :D
Valóban fenomenálisan jó, de mivel életemben nem voltam még részeg, nem biztos, hogy pont egy ilyen ismeretlen társaság előtt kellene leszerepelnem 😂 De köszi azért!
Meg mindenkinek, jókat (is) írtatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!