Nektek volt már olyan, hogy teljes napi zombi üzemmódot éltetek?
Mintha csak magamat látnám...
Nem dolgozok jelenleg. Úgyhogy június közepe óta megállás nélkül a gép előtt. Előtte is volt, hogy játszottam, de akkor volt munka, konditerem, kifáradtam is és nem volt időm.
Azóta se konditerem, se semmi. Már ott tartok, hogy 10 percet sétálni is alig bírok. Nemhogy még futni, vagy emeletet menni.
Nem vagyok függő, de szeretek játszani.
Nem vagy egyedül.
Én még sose voltam így. Iskolába jártam, most meg 2 munkahelyen dolgozom. Hétvégén szoktam játszani, de van, hogy elmegyünk valahova a haverokkal, vagy foglalkozom a hobbimmal.
Találj ki valamit magadnak, hogy ne unatkozz.
Jelenleg most épp csak dolgoznom kell eljárni meg gyakorlatra kell mennem suliba, mert elmélet most nincs. Így vannak szabadnapjaim, ilyenkor zombi vagyok. Ràtapadok a tv-re vagy a telefonra valami sorozatot bàmulva és ennyi. Gépem még nincs, még nem tudtam venni, szóval addig marad ez a két dolog.
Valamikor a párom sem jön át, mert elfoglalt, kajàm is van, főznöm sem kell, szóval nem tudom magam másképp elfoglalni. Jelenleg is így vagyok, hamarosan megyek suliba, de még fetrengek az ágyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!