Tegnap elestem, kiment a térdem és egy fiú nem bírt el, így 2en hoztak be. Ez nagyon ciki?
Nagyon szégyenlem magam
80kg lány
Nem értem a kérdést. Történt egy baleset. Mentésre szorultál. A mentést végrehajtották az ahhoz szükséges mértékű személyi részvétellel. Probléma megoldva? Igen. Akkor mi a kérdés?
Mielőbbi felépülést kívánok.
Egyik térded ment csak ki, ami azt jeleni, hogy a másikra tudsz támaszkodni, azaz csak akkor kellett elbírnia a súlyodat, amikor helyettesítenie kellett a rossz lábadat. Ilyenkor egy pillanatra viszont a teljes 80 kilódat el kellett bírni, kezelnie a lendületet, ami mégsúlyosabbá teszi a 80 kilódat, ami nem éppen könnyű... de mivel csak pillanatokról van szó, ezért kivitelezhető. Nyilván ehhez megfelelő ellensúly is kell a segítőd személyében. Azaz egy 70 kilós srácnak nem vagy épp könnyű. Egy 90 kilós már ugyan elég, de neki is könnyebb, és neked is biztonságosabb, ha kettőre támaszkodsz, és nem az egyik irányba billensz sántításkor, hanem egyensúlyban támaszkodhatsz.
Szóval szerintem rendben van így. Ha ketten is voltak segíteni neked, akkor az úgy jóval biztonságosabbb, kiegyensúlyozottabb, bármennyi kilós is vagy.
Amúgy a súlyod teljesen jó, ha 185 centi körül vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!