Mit kezdenétek, ha lenne 2 millió Forint spórolt pénzetek?
Figyelt kérdés
Ez elég lehet elköltözni külföldre, albérletbe és ott dolgozni?
Vagy ti mit tennétek?
Elvi kérdès, semmi konkrét!
20/F
2019. szept. 11. 19:34
11/17 anonim válasza:
vennek egy kis hazat, vagy... elkoltenem lanyokra. kiberelnek egy nekem tetszo lanyt egy hetre :'D
12/17 anonim válasza:
Jelenleg 4 és fél millám van lekötve, de még nem akarnám elherdálni.
13/17 anonim válasza:
Frusztrált lennék tőle, hogy ilyen kicsire apadt a megtakarításom.
14/17 anonim válasza:
Aranyat kell venni:
" 2000.január 4-én az arany ára 282.05 dollár/uncia volt, 5 évvel később már 426.80 dollára ugrott az unciánként ár, majd 2010-re elérte a 1113 dolláros árfolyam szintet. Közel meg négyszereződött az arany ára.
A 2013-as év nyitó árfolyama 1681.50 dollár lett (ez több mint másfélszer magasább ár a 2010-es árhoz képest és közel 6x-osa a 2000-es arany árnak. "
15/17 anonim válasza:
Van. Jóval több de semmit nem csinálok. Ugyanúgy élek mint ha nem lenne.
16/17 anonim válasza:
Telefont,100 ezer.
guminőt 500 ezer,
tévét 150 ezer
Házfelújjítás 200 ezer,
ruházat 200 ezer
fogorvos 200 ezer
prostik 300 ezerig
(egyébként Jogsira, kis autóra, és sulira)
17/17 anonim válasza:
Jelenleg egy albérletben lakom, dolgozom és suliba járok, nagyon sok mindenem nincs. Például kéne egy laptop, jelenleg valami olcsóra gyűjtök, ha életrajzot kéne írnom vagy hasonló, akkor csak kényelmesebb azon. Aztán kéne még 50 ezer forint a jogsira alaphangon, végül akarok egy olcsó robogót is, mert nagyon messze lakom a munkahelyemtől, az otthonomtól és még a belvàrostól is. Nekem jelenleg elég lenne pár százezer is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!