Miért érzik szükségét a tini fiúk, hogy az utcán bomboltessek az igénytelen zenéiket?
Nem tudom, hogy máshol is így van-e, de ahol én lakom, ott ki sem lehet menni az utcára anélkül hogy valami kis törpe ne hallgatná a hordozható hangszorojan a trap zenét.
Ez menő mostanában?
A trap és drill az közel gengszter rapre alapul, csak ez modernebb, és nyomasztóbb.
Viszont nem az Európai és Magyar szarságok, nehogy ezek alapján ítéld meg. Talán az Angliai feketék zenéje még komolyan vehető mert azok is bandatagok mind, csak letagadják, de messze elmaradnak ők is a Chicagoi, Detroiti, Brooklyn-i, Harlemi és Bronxi bandák zenéitől.
Megnézed ezt a klipet, a felét nem érted ha nem figyelsz, mert a legtöbben másik bandának üzennek a klipjeiben.
https://www.youtube.com/watch?v=lGAVvBFj_GM
Ezek nem bohócok mint Majka, meg a Nyugati társai...
Szia...hát akkor bevallom hogy simán zenét én is szoktam bomboltetni pl amikor a baratommal autozunk, de pl csak 1-2 percig.
Ez egyszeruen oromet okoz embereknek mint pl a reszegen enekles ami ugyanugy zavaro lehet masoknak, viszont nekik akkor es abban a pillanatban jol esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!