Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha elhagytam a személyim...

Ha elhagytam a személyim akkor ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
Tegnap nagyon be voltam rúgva, és elveszett. Fogalmam sincs hol. Biztos csinálnának ha bemennék a hivatalba, de lehet fizetni kéne érte. Nekem pedig épp elég a napi italra is összeszedni a pénzt... Végül is nem járok sehová, nincs munkám, és nagyon nem kell sehol. Akkor hogy lehetne ingyen csináltatni?
2019. aug. 30. 08:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Jaj nézd csak, ez egy neked szóló cikk!

[link]

Gondolat ébresztésnek.

2019. aug. 30. 10:36
 12/19 Úgysetudodkivagyok ***** válasza:

Nekem azt mondták évente egyszer ingyen csinálnak újat. Kb 3-4 nap alatt megvan addig is kérhetsz ideiglenes személyit.

Bár az én esetemben csak le volt járva,szal lehet ha elvesztetted akkor kell fizetni. Sebaj,majd Jéger helyett veszel filléres matrózot,oszt úgy összespórolhatod rá a pénzt :D

2019. aug. 30. 10:37
 13/19 anonim ***** válasza:

És itt van még egy, ebben le is írja a kérdésedre a választ.

[link]

2019. aug. 30. 10:37
 14/19 anonim ***** válasza:
Nincs par ezred szemelyire, de akk honnan a budos pcsabol irsz gyikre?
2019. szept. 29. 11:42
 15/19 A kérdező kommentje:

# 14

Nem épp ez volt a kérdés, de anyámék szobájából ahol van net meg gép. Viszont amúgy nekem is van egy 10e-res telefonom is, bár lassan letiltják a kártyát mert majdnem 1 éve nem töltöttem rá..

Azóta átálltam a stefi-re mer azt most könnyebb beszereznem.

A személyit meg megtaláltam közben egy elhagyatott ház előtt, ahová akkor pont pár haverom hívott be szívni. Szóval nem para már a kérdés, bár úgyse csináltattam volna újat 😄

2019. szept. 29. 13:52
 16/19 anonim ***** válasza:
Szeretnék gratulálni a szüleid csodás neveléséhez. Igazán jó munkát végeztek.
2019. szept. 29. 13:58
 17/19 A kérdező kommentje:
Viszont kitaláltam egy jó módszert. Találtam egy ilyen műanyagot amibe bele tudtam rakni a kártyákat, úgy hogy nem tud kiesni. Ezt meg a lakáskulcsot meg összekötöztem egy erős madzaggal, és ezt hurokszerűen mindig rá tudom tenni az övemre, vagy valahova a nadrágomra. Így aztán most már nem kell félnem hogy bármi is elhagyok, és full kiüthetem magam 😄
2019. szept. 29. 14:09
 18/19 anonim ***** válasza:
Pls tanulj meg ertelmes ember modjara viselkedni. Az h minden forintodat piara meg cigire koltod magadrol allit ki szegenysegi bizonyitvanyt, es nem vicces
2019. szept. 29. 22:03
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem full kamu az egész és röhög rajtunk, hogy egy percig is komolyan vettük. Ha meg mégis igaz, sokáig nem kell aggódni érte, mert pár év múlva valamelyik árokban végzi holtan. Kihűlve vagy agyon verve.
2019. szept. 30. 04:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!