2/17 anonim válasza:
Sógórnőm macskája Tália jó fej orosz kék cicus.
3/17 A kérdező kommentje:
Kislánynak, nem állatoknak akarom adni.
2019. aug. 24. 17:55
4/17 anonim válasza:
Hát egy regényszereplőnek szép lehet a Dàlia, de gyereknek nem adnám. Mondjuk ez egyéni vélemény.
5/17 A kérdező kommentje:
Mi a baj ezekkel a nevekkel? Egyáltalán nem kihívó meg csicsásak akár mint egy Lukrécia, Felícia, Anasztázi, Amarilla stb.
Sőt a mostani divatnevektől se rosszabbak (Amina, Amira, Szofi, Zoé, Zselyke, Zara, Lara, Kira...)
2019. aug. 24. 18:15
6/17 A kérdező kommentje:
Anasztázia*
2019. aug. 24. 18:16
7/17 anonim válasza:
Hát ezek sem jobbak. Szegény gyerekeknek manapság olyan neveket adnak hogy az valami últra gáz. Dália olyan mint egy nyugdíjas virág a Tália meg hát.....esetleg egy állatnak.
8/17 anonim válasza:
Egyiket sem hallottam még,egyszerűen rosszul hangzanak névnek.Biztos hozzá lehetne szokni,ha elterjedne...
(Egyébként a Zoé tök jó,talán még a Kira is.)
9/17 anonim válasza:
Nekem mindkettő tetszik és igazad van manapság olyan hülye nevek vannak hogy ezek már pl olyanok mint egy Anna vagy Zsófi. Szerintem a Tália kicsit szebb
10/17 anonim válasza:
Elballagott nyolcadikas barinőmnek Dália volt a neve
A Tália Natália nem tetszik
Dália a szebb név
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!