Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha most vagyok 21 éves, akkor...

Ha most vagyok 21 éves, akkor a jövőben az egész életem pokol lesz és valószínűleg el is pusztulok a klímaváltozás és hasonló dolgok miatt?

Figyelt kérdés

2019. aug. 23. 22:03
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%
Ebben az évben május végéig egyfolytában fűtenünk kellett! Ilyesmire én még nem emlékszem! Ezen a nyáron jó ha 5 napon mértem 30 fokot vagy melegebbet. Ilyen hűvös nyár régen volt, sorra dőltek meg a hidegrekordok.
2019. aug. 23. 22:47
 12/26 anonim ***** válasza:
49%
Az idei nyár Magyarországon tényleg nem volt kirívóan meleg, a legmagasabb hőmérséklet talán 37 fok volt.
2019. aug. 23. 22:51
 13/26 A kérdező kommentje:
Én nem fűtöttem télen.Mindig ki kellett kapcsolnom a radiátort mert anya bekapcsolta én meg meg akartam sülni
2019. aug. 23. 22:52
 14/26 anonim ***** válasza:
35%

Senki nem tiltja, hogy hidegebb éghajlatú országba emigrálj. De attól, hogy itt sajnáltatod magad, nem lesz hidegebb csak a te kedvedért.

Tudod: megszoksz, vagy megszöksz.

2019. aug. 23. 22:54
 15/26 anonim ***** válasza:
akkor nincs mit tenni irány Szibéria, majd szólj ha indulsz kérdező, én veled tartok, a többiek meg nyugodtan süljenek meg itthon
2019. aug. 23. 23:22
 16/26 A kérdező kommentje:
#14 az emberek miatt van egyre melegebb
2019. aug. 23. 23:34
 17/26 anonim ***** válasza:

Igen, és ez így is fog maradni/folytatódni. Tehát megismétlem: megszoksz, vagy megszöksz. Értsd, ahogy akarod.

Visszafordítani már nem lehet, és amíg az olaj és a pénz ennyire egybe van forrva plusz a pénz a legfontosabb, addig túl sok változás úgyse lesz. Nem az egyszeri földi halandó a legnagyobb vétkese ennek a sztorinak, de ő szívja meg először. Nem, mintha engem érdekelne. Én abban reménykedem, hogy az emberiség tényleg csúnyán megb-ssza magát.

2019. aug. 23. 23:37
 18/26 anonim ***** válasza:

Robi? :O

Nyugi, megpusztulni biztos nem fogunk még az elkövetkezendő 50-60 évben, de betegsègek és járványok adódhatnak abból a sok sok szemètből amiket nap, mint nap elfogyasztunk. Tehet mindenki a jelenlegi helyzet ellen, csak környezettudatosnak kell lennünk. Ez egy gyönyörű bolygó, nincs még egy, és okkal vagyunk, mi emberek a csúcson, okkal lettünk mi a bolygó "vezèrei", szóval elkèpzelhető, hogy csupán a mi vezetőink nem megfelelőek. És "kisember" így úgy duma sem működik, sem most, sem később. Igenis Te is tudsz mit tenni, sőt Én is, sőt bárki aki cselekvèsre képes, csak nyitott szemmel kell járnunk és vigyáznunk kell a környezetünkre, mert a termèszetnèl nagyobb erő nincsen, és ha a természet ránk engedi haragjàt, akkor ideje lesz elkezdeni aggódnunk a gyerekeinkèrt, és az unokàinkèrt, és ez az idő eléggé közelít.

2019. aug. 24. 01:21
 19/26 anonim ***** válasza:
54%
Ígyis- úgyis meghalsz. Tök mindegy mi által.
2019. aug. 24. 08:59
 20/26 anonim ***** válasza:
Ez a nincs még egy ilyen bolygó, telibe hülyeség. Találtak már párat, nagyobbat és szebbet is. Csak (még) nem tudunk odamenni. Mondjuk remélem nem is fogunk, mert tényleg csak egy bonyolult felépítésű, ocsmány vírus vagyunk.
2019. aug. 24. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!