Szerintetek hülyeség lenne csak úgy bejelölni, ráírni egy vadidegenre Facebookon?
Férfiak örülnek az ilyesminek.
Légy úttörő, és írj neki!
A férfiak többnyire örülnek neki (amennyiben a mésik nemhez tartozótól jött a jelölés). A nők meg általában nem nagyon jelölnek vissza ismeretlent, figyelmen kívül hagyják az esetek többségében, mert náluk gyakoribb ez a csak úgy jelölgetősdi..
De ez ne tartson vissza! Természetesen jelöld be nyugodtan. Csak jó tanácsként annyit, hogy a jelölés mellé azért küldj neki egy pár soros üzenetet is, hogy mégis miért jelölted be.
Nem hülyeség szerintem. Bár én meg pont lányba keresek olyat aki visszafogott és aranyos, nem olyan mint a többi, de én már a sok bántás stb miatt nem tudnék bejelölni senkit.. Engem nem jelölnének igy be, de ha igy lenne és végre nem egy olyan random lány jelölne be akinek több száz ismerőse van és haspólóba valami ribis pózba feszit a profilképen, én biztos rohadt boldog lennék. Főleg ha nem 2 perc után letiltana mert nem olyan macsógyerek vagyok ami nektek kell :D
Nem hülyeség, azért nézd meg nincs-e kapcsolatra utaló jel, nehogy csalódj. Szerencsés emberek akiket normális lány jelöl :D
18f
Sajna erre azt tudom mondani, hogy 40-50% az esélye, hogy elfogadja.
De igazad van, egyszer élünk, meg kell próbálni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!