Ti hány évesen gondoltátok először hogy a szexet kiprobálnátok?
Általános iskola, 4. osztályában, de akkor még nem tudtuk hogy mi az így csak mesztelenül akartunk ölelkezni a lányokkal. többes számot azért használom, mert nyílván barátokkal beszéltünk ilyenekről.
Onnantól kezdve valószínűleg ahogy egyre többet tudtunk meg a szexre folyamatosan változott, hogy mit akarunk. Kb 5-6. osztályban fogalmazódhatott meg bennünk.
Emlékszem, hogy amikor 12 évesek voltunk egyik barátom (akkor a legnépszerűbb fiú) dicsekedett, hogy az egyik ismerősünk nővére, aki 16 éves volt le akar vele feküdni.
... szóval akkor már valószínűleg a barátitársaságban mindenki kiakarta próbálni egy ideje.
Nekem végül 8. osztályban sikerült. Én voltam a 2. az osztályban és összesen 4 fiúnak sikerült ballagás előtt.
(Jó iskolába jártam)
Nem tudom, de már óvodába. Sajna valakivel voltam már meg is bántam mert elhagyott a "kedves" leányzó..
Az a baj én is vágyok rá, de csak azzal csinálnám aki szeret is, itt GYK-n meg a leg nagyobb téma a szex kapcsolat.. nevetséges, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!