Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti mentek este a fővárosi...

Ti mentek este a fővárosi tűzijátékra?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy aki megy, az minden évben kilátogat-e és mi a véleménye az egészről, aki pedig nem megy, de lenne rá lehetősége, az miért döntött így? Én az utóbbiakhoz tartozom most, eddig mióta Pesten lakom mindig törekedtem arra, hogy ki tudjak menni, de most úgy alakult, hogy nem megyek. Nálam az az indok, hogy holnap reggel korán kelek, valamint, hogy ebben a melegben nincs kedvem emberek közé, mármint nagy tömegbe menni. Szóval aki megy és aki nem, miért döntött úgy ahogy? Előre is köszi!

2019. aug. 20. 12:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Régebben mentem, aztán felhagytam vele. Évről-évre egyre rosszabb a műsor, ráadásul utálom azt a heringpartit, ami a járműveken szokott lenni előtte és utána.
2019. aug. 20. 13:18
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2019. aug. 20. 16:00
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Dolgozok este :P
2019. aug. 20. 16:49
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Énsem nagyon kedvelem a tűzijátékokat vagyis a durranos tűziket. Én inkább a csillag szórókat szeretem olyankor meg örökitem,egyébként haverokkal családtagokkal szerintem sokkal jobb ha egy kiadós bulit csinálunk,jol érezzűk magunkat.
2020. febr. 12. 17:50
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
*mindt hogy egy tul nyomós tömegben órákat várakozni meg fázni.
2020. febr. 12. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!