A nõi börtönökben a nõk miert erõszakosabbak/gonoszabbak egymással mint a ferfiak a férfibõrtönökben?
Figyelt kérdés
Ezt hallottam, szerintetek miert van az h a nõ rosszabbak?#gonoszság #eroszakosság
2019. aug. 16. 17:49
11/13 anonim válasza:
Az van, amit a 10-es mond. Ha pl egy apa elhagyja a gyerekét, fele annyi szidalmat nem kap, mintha egy anya hagyná el a gyerekekét. A nőktől a társadalom többet vár ilyen szinten.
12/13 anonim válasza:
Engem is érdekelne, hogy mégis honnan vetted ezt, a "hallottam" nem tűnik túl hiteles forrásnak.
13/13 anonim válasza:
Dehogy kergetik a halálba, Szita gyilkosai természetes halállal haltak meg rákban, a harmadik pedig vígan él és interjúzgat is. Elmondása szerint még dolgoznia se kell, csak heverészget egész nap és tanulni készül.
Senki nem fogja kicsinálni, hogy aztán magánzárkába kerüljön vagy meghosszabbítsák a büntetését. Jobban él a gyilkos, mint hajléktalanként az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!