Ez csalásnak számit?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ha van egy csaj, pl Dubajban, és igen jól elbeszélgetünk meg minden, és el akarom hívni Magyarba, és pl kifizetem neki, vagyis elutalom neki azt az 500 eurót, de ő letílt, akkor mit lehet tenni? És ha kamu a profilja? Lehet valamit tenni? Vagy csak én voltam a balek?
2019. aug. 15. 21:07
12/12 anonim válasza:
Sajnos nem tudsz rendőrségre menni ezzel, mivel te ajánlottad fel neki, hogy kifizeted neki az utat.
Annyit tudsz csinálni, hogy csinálsz egy kamu face profilt, bejelölöd és elkezdessz "ismerkedni” vele, majd a megfelelő pillanatban elmondod neki, hogy valójában ki is vagy és, hogy nagyon csúnya dolog volt tőle, hogy a pénzedet nem arra használta fel amire küldted és, hogy letiltott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!