Ha masszőrhöz menni elmondják, hogy mennyire vetkőzzek le, és hogy hova menjek, hova feküdjek? Mi ennek a menete?
Nem volt gond.
Semmit nem mondott, csak ott hagyott a paraván mögött. Visszakérdeztem hogy fülről vetkőzzek? Amire mondta hogy úgy tudja hátmasszázs. Mondtam, igen, az. Szóval fülüről vetkőztem. Meg ledobtam a cipőm.
Kaptam törölközőt, azt magam elé tartva mentem ki és kínlódtam fel magam az ágyra, hasra.
A törcsit ott hagytam magam mellett. Ő elvette, de a végén visszakaptam.
Meg masszázs elején is volt a hátamon törcsi. Tulajdonképen az se zavart volna, ha nem lett volna, mert az csak egy hát.
Viszont a teljes test masszázs az nekem egyelőre elképzelhetetlen, hogy hogyan is oldjam meg a csupaszkodós részt.
Biztos velem van a baj.
Áh, megjött a nagy ihlet:
Betekerem magam törölközőbe, úgy fekszem fel, aztán kiterítem magam. Alattam meg ott marad a törölköző.
Vagy azt ki akarja majd venni?
:D
Gondolom az ölembe rak egy törölközőt.
Nem?
Előző: miért kellene a hátára fordulni?
Mellkas masszázst, hasmasszazst csak orvosi indoklás esetén végezhet masszőr.
Kivéve néhány exotikus masszázst, de az amúgy is teljes test és totál más tészta, mindegy is.
Tudta a masszőr hogy első alkalmad? Lehet hogy segítőkészebb lett volna ha tudja. Ha pedig mondtad neki akkor meg szimplán csak tapintatlan volt, ne foglalkozz vele. Próbálj ki több masszőrt is, úgy meg kell ám azt is találni, akár egy megértő pszichológust.
Valaki ajánlja ugyanazt a masszőrt valaki ellenzi. Ez ilyen. Nem feltétlen rossz a masszőr, csak nem vagyok egymásra hangolva, ez ilyen.
Nekem is mondja 10\9 páciens hogy "a legjobb vagyok akinél eddig járt" ha az az 1 meg szid mint a bokrot.
Mint mondtam, nincs rossz masszőr, csak mindenkinek más stílus jön be.
Hogy kicsit védjem a kollégát, lehet hogy nála zömében olyan emberek járnak, akik utálják ha beszélgetni kell és ha útmutatót kell hallgatniuk. Talán el is feledkezett hogy te más kuncsaft vagy.
Esetleg pont az ő stílusa ilyen hallgatag, "csak tedd a dolgod".
Keress mást legközelebb, hasonlítsd össze.
Előbb-utobb megtalálod akinél teljesen el tudod engedni magad és nincs diszkomfortérzeted.
Én mindig próbálok figyelni a betegeimre, ha valaki ideges és feszeng, látom hogy zavarban van, azt próbálom megnyugtatni.
Holott én nem szalont vezetek 12 ezer forintos órabérrel, hanem 700 forintért a rehabon.
Szerintem csak empátia kérdése az egész, talán a masszőr is hibázott, talán másra is ráfogható, de én nem így jártam volna el.
És ne félj újra megpróbálni :)
Jó lesz az majd csak bele kell razodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!