Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti mit választanátok? Utolsó...

Ti mit választanátok? Utolsó szilveszteri buli, vagy kiskutya? (Bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy egyik osztálytársam majdnem minden évben szilveszterkor rendez házibulit. Én még sose voltam, meg úgy egyáltalán nem voltam még buliban. Gondoltam, mivel most már a végzős év jön, utolsó lehetőség, jó lenne most elmenni.

Azonban, nem sokára kapok egy kiskutyát, aki akkor még épphogy fél éves se lesz. Nem kizárt, hogy sokkal jobb lenne otthon maradni, és vigasztalni, mert lehet, hogy félne a tűzijátéktól.

Tudom, még kicsit korai ezen gondolkozni, úgyis akkor fogom látni a pontosabb körülményket, és kitalálni mi legyen, csak kíváncsi vagyok, hogy ti mit választanátok hasonló helyzetben, és miért?

Mielőtt valaki félreértené, én tudom, hogy valószínűleg a kutyussal otthon maradást választom, csak arra lennék kíváncsi, hogy ti mit választanátok.

2019. aug. 10. 10:36
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Annyira jó, hogy a gyakori tele van megmondóemberekkel, akik, bár nem arra vonatkozott a kérdésem, hogy mit tegyek, megmondják a tutit, és elárasztanak kéretlen tanácsokkal...

Szóval, újra fussunk neki. :D

TI mit választanátok? Mit csinálnátok, ha hasonló helyzetben lennétek? Anélkül, hogy elmondjátok szerintetek nekem mit kéne csinálnom...

Akik meg a kérdésemre válaszoltak, azoknak köszönöm a válaszát.

Ja, és egyébként tisztában vagyok vele, hogy addig változhat a véleményem, írtam is, hogy majd akkor meglátom. De ha azt látom, hogy a kiskutyám fél, akkor nyilván nem az lesz az első hogy lepasszolom, mert milyen teher, mert akkor nem is vállalnék kutyát. Meg még ha ez az egy buli ki is marad, egyetemen szerintem lesz lehetőségem bepótolni, csak másik társasággal.

De! Mint szintén írtam, nem az én helyzetemre vonatkozott igazából a kérdés, hanem arra, hogy ti mit csinálnátok hasonló helyzetben.

2019. aug. 10. 11:12
 12/26 anonim ***** válasza:
85%
A szívemre hallgatnék.
2019. aug. 10. 11:12
 13/26 anonim ***** válasza:
76%
Mivel engem egyáltalán nem hoz lázba a szilveszter ezért a kutya mellett vagyok és jól is teszem mert halálra van rémülve és bújik hozzám.
2019. aug. 10. 11:18
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

A kutya azért nagyobb lemondással jár, mint egy hülye szilveszteri buli. 15 év felelősség, lemondás, anyagi kiadás..

Szerintem meg lehet oldani egyébként mindent. Gondolom a szüleiddel laksz, akár ők is vigyázhatnak rá aznap este.

2019. aug. 10. 11:24
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha fontos valamiert a buli, vagy tényleg el akarnék menni, akkor azt választanám. Akkor választanám a kutyát, ha amúgy nem lenne az ég világon senki, akire bízhatnam.
2019. aug. 10. 11:27
 16/26 anonim ***** válasza:
74%

Kutya

Nekem fontosabb, mint egy reszeg tarsasag nehany ora erejeig. A kutyad mindig sokkal jobban fog szeretni maganal teged. Egy kis szar bulit kihagyni nem nagy dolog ezert.

De ha ugy erzed meg kell neked ez, akkor kerd meg a szuleidet vigyazzanak ra vagy a nagyszuleidet.

2019. aug. 10. 11:36
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha szüleid otthon lesznek a kutyával, akkor menj el bulizni.
2019. aug. 10. 11:53
 18/26 anonim ***** válasza:
37%
Bulizni bármikor lehet, de megnyugtatni a kutyát csak akkor, ha épp retteg, ami borítékolható. Inkább maradj vele otthon. Úgy is végzősök vagytok, akkor pedig illik tartani egy bankettet, ami lehet egy bográcsozós, házibulis éjszaka valamelyik osztálytársnál.
2019. aug. 10. 14:04
 19/26 anonim ***** válasza:
65%
Kutya.
2019. aug. 10. 15:50
 20/26 anonim ***** válasza:
76%
Mivel a legkevésbé sem érdekel a naptár szerinti kötelező bulizás, a kutyát választanám. Amúgy nem minden kutya fél a durrogástól, az enyém csak annyira volt tőle zaklatott, mint a nagy viharoktól (ez nála kimerült annyiban, hogy diszkréten elcammogott az ablaktól legtávolabb eső sarokba, aztán a zaj elültével vissza az ablak alá).
2019. aug. 10. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!