Budapestiek! Ti milyen hobbikat űztök a városban?
Közlekedéssel olyan sok időt töltök, hogy azt már hobbinak lehetne nevezni... 😃
Amúgy Margit sziget. Vagy városon kívülre, Balaton...
Itt bent... max a vendéglátóipari egységeket lehet felfedezni magadnak. Edzőtermet nem szeretem. Úszásra sincs lehetőség (kevés uszoda van, tömve van, meg még drága is, és felszereletlen...)
A zöldfelületek alacsony száma még nem is zavarna, de az már igen, hogy az emberek a betonra hugyoztatják a kutyájukat. Nem értem miért kell lakásba állat.
Ugyan nagy mezők nincsenek, de fás füves részek bárhol találhatóak.
Ha itt nőttél volna fel, nem zavarna. Gyerekkoromban engem a fordítottja zavart, hogy túl nagy mező, a kutya sincs sehol, ha mégis látok valakit az is bámul.
Mára már más az értékrendem, de igazából ha nincs összehasonlítási alap, úgy miként írjam le mit lehet a városban csinálni, azon kívül hogy azt írom, MINDENT! :)
Akad fás-füves terület bőven a Margitszigeten kívül is.
Belváros környékén is:
- Erzsébet tér
- Szabadság tér
- Városliget
Budán:
- Egyetemek környéke
- Kopaszi gát
- Gellért-hegy
- Bikás park
- Városmajor
Illetve szinte mindenhol vannak kisebb parkok, játszóterek, leülős helyek. Vagy ott az egész Duna-part, stb. Ha nem is fás-füves, de leülős. Például Erzsébet-híd lábánál is le lehet pihenni 1-1 sörre.
Dél Budán Albertfalvától végig ott van a Duna part, 1-2 vendéglátóhellyel, M0 környékén természetes vízparttal. Észak Budán szintén ott van végig a Duna part.
Vagy természetnek ott a Hármashatárhegy, egész Budai hegység, Normafa, Széchenyi-hegy, Szépjuhászné, Gyermekvasút vonala.
Illetve ami nekem tetszik, hogy Budapesttől szinte az összes hegységünk 1-1,5 órára van kocsival, így lehet jókat túrázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!