A mai lányok miért ennyire érdektelenek?
Nem mondanám magamat unalmas embernek, sőt, rendszeresen sportolok, van pár hobbim, amit szeretek csinálni. Mégis azt vettem észre, hogy ismerkedésnél alig érdeklődnek, kérdeznek valamit... Pedig én nagyon kíváncsi, érdeklődő tudok lenni. Csak így aztán túl egyoldalú lesz a dolog, úgyhogy hagyom is a fenébe.
F
A 7. ès a 10. válaszolóval tökèletesen egyetèrtek.( ezt lánykènt írom )
Számomra ismerkedèsnèl semmi nem volt unalmasabb ès erőltetettebb mint mikor interjúztatás szerűen faggatott egy pasi .Persze valamilyen szinten ezek is fontos dolgok , de nem a legfontosabbak , ha csak a hobbiról ès a sportról tudtok/tudtunk kommunikálni szerintem az már halott ügy :/
Utolsó, olyan aranyos vagy, hogy elhiszed, hogy a nőket érdekli bármi szellemi meg mentális.
Orvos vagyok korábban olyan területen dolgoztam, hogy napi szinten életveszélyes állapotú betegeket mentettem, szerintem ez átlag feletti. A nőknél ez kb. úgy csapódott le, hogy nem sebész, akkor egyenlő lúzer.
Igazából fogalmam sincs mi érdekli őket szerintem semmi. A szakmám mellett, több mint 20 európai országban voltam és szinte egész Magyarországot bejártam, és az irodalomtól a popkultúráig sok mindennel
elég képben vagyok, de ezek sem nagyon érdekeltek edig senkit, a small talkhoz pedig nem értek és nem is szeretem. A semmiről nem szeretek beszélgetni.
De most nem azért, kit érdekel, ha valaki orvos? Emberi szinten becsülendő, ha életeket mentesz, de nekem nem lesz valaki vonzó, csak mert orvos. Arról beszéljünk egész életünkben, hogy ő orvos?
A választ olvasva csak az futott át az agyamon, lehet találkoztunk, és a sok-sok férfi orvos közül ő pont azért getciskedett velem, mert utálja a nőket.
Nem az orvosságon van a hangsúly. A hangsúly a szellemi plusszon volt. Ez lehet bármi csak éppen a mai nőket nagyjából semmi nem érdekli. Nem emlékszem olyan randira, amikor a lány egyáltalán érdeklődött volna bármi iránt velem kapcsolatban. Csak várta, hogy szórakoztassam. Ennek így mi értelme? Ha ennyire nem vagyok szimpatikus, akkor miért nem megy haza? Engem szokott érdekelni, hogy mit szeret a lány, mivel foglalkozik, mivel telik az élete... Ó és nem bohóc vagyok, se nem gondolatolvasó. A nők többsége sajnos csak azt tudja értékelni ha egy kihaénnem extrovertált pojáca az ember.
Ami a betegekkel való bánásmódot illeti, ott nincs helye előítéletnek. Beteg van. Pont. El kell látni. Se gorombább se hanyagabb nem szoktam nőkkel lenni. És eddig csak egyetlen beteg érte el, hogy inkorrekt legyek vele, alaposan megdolgozott érte, de neki meg is mondtam, hogy el lehet menni. Ő férfi volt egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!