Milyen az esti iskola? Aki ilyen tagozatra járt, mesélne nekem róla?
Estire jártam 4 évig, életem legjobb döntése volt. Sok önszorgalom kell hozzá az igaz, de meg lehet csinálni. Nekem szerencsére nagyon jó tanáraim voltak, konkrétan jobb érettségiket írtam mint a volt nappalis osztálytársaim. Tantárgyak ugyanazok voltak, amik nem voltak nálunk az a: tesi, rajz, ének, tehát a töltelékek (lehet van még, de most nem jut eszembe több). Órákon nem volt semmiféle számonkérés, egy évben 3 vizsgánk volt, amikre azért kellett tanulni, de nem lehetetlen a dolog. Bent kell lenni mindig, ha a tanárok is látják hogy akarod, akkor segíteni fognak.
Ha gondolod szívesen mesélek még, illetve leírom az iskola nevét is, írj rám nyugodtan. :)
Én estire jártam, mert dolgoztam mellette. Hétfőn és szerdán volt tanítás.
Tisztában voltak vele, hogy mindenki dolgozik, így rugalmasak voltak és rugalmasabban kezelték a hiányzásokat.
Voltak számonkérések kb kéthavonta, félévente meg voltak nagy vizsgák.
Igazából az a necces, hogy otthon kell rengeteget tanulni, ehhez pedig önfegyelem és önszorgalom kell.
Mi csak az érettségi tantárgyakat tanultuk. Majdnem kitűnőre érettségiztem, de mondjuk én eléggé stréber is voltam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!