Magyarországon van értelme a szelektív hulladék gyűjtésnek?
Figyelt kérdés
Látjuk itt a delfines meg teknősös műanyagos képeket ahol szegényekre rászorul a műanyag vagy épp lenyelik. De a magyarországon élő teksőnök és delfinek száma igen csekély. Itt csak annyi van ha több a hulladék, hogy nagyobb lesz a szemét domb. Ami igazából ránk az élővilágra és a földre nem sok hatással van. A szemét nem nagyon fog rászorulni egy állatra se és nem is nagyon fogják eszegetni se. Lesz egy új domb vagy hegy ami nem kőböl lesz hanem szemétből. Durván hangzik de a szemét hegy nem annyira káros szerintem.2019. aug. 5. 10:48
11/13 anonim válasza:
A PS-t a méhek is gyűjtik és te a mézzel együtt megeszed, a halak húsában is lerakodik, de a gyümölcsökön és az ivóvízben is kimutathatók, de gondolom kérdező te nem eszel és nem iszol.
12/13 A kérdező kommentje:
Még nem láttam méhet Playstation-t enni. De szoktam enni. Meg inni is. Ha nem ennék meg innék akkor meghalnék. Jó buta vagy.
2020. febr. 2. 14:02
13/13 A kérdező kommentje:
Nem akartam felsorolni az összes vízi állatot. Nem volt kedvem hozzá. Más dolog a hulladék gyűjtés és a szelektív hulladékgyűjtés. Én se mondom hogy az utcán vagy az erdőben dobáljuk el a hulladékot. De szerintem a bőven elég ha valaki gyűjti a hulladékot. Pláne ha tudnák az emberek mi megy a szemét telepeken. Boldog tudatlanság...
2020. febr. 2. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!