Nektek mi a véleményetek a "mű" gengszterekről?
Az olyanokra gondolok akik Facebook-on, Instagram-on vagy akár az utcán teszik magukat, hogy ők mekkora menők, gengszterek, thug life-ok, aztán mikor helyzet van akkor meg futnak valaki mögé vagy el fele.
Itt egy példa rá:
Feldobják a napom. Kedvencem az az volt amikor kocsmában halálosan megfenyegetett minket egy nálam kb 10 évvel fiatalabb kis nudli karú gyerek a mögötte álló ratyikommandóval azért mert az útjukban álltunk és ők túl nagy emberek ahhoz, hogy kikerüljenek minket. Megkérdeztem, hogy mégis milyen brutális módszerrel fog ott helyben kivégezni minket, erre elővett egy diótörőt, hogy azzal fogja betörni a fejünket (amit szerintem nem ért volna fel de az már lényegtelen). Hát sírtam aznap este, de csak a röhögéstől. Kidobó is alig tudott komoly maradni miközben kaptak pár tockost, hogy húzzanak kifelé.
De ettől a szitutól eltekintve is mindig jót virulok rajtuk amikor valaki nyakon csapja a nagy magyar Don alvilági maffiavezéreket, aztán vagy fejet lehajtva elkullognak vagy hívják a rendőrséget.
Az ienek beképzeltségűkben szét veretik magukat valahol.
Szegények élvezik a gengszter életet olyan kor nem kell foglalkozni velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!