Ismertek személyessen olyat, aki kitalált valami "nagyot", amiből most megél?
Egy ilyen emberrel talalkoztam, egymas mellett ultunk a repulon es elkezdtunk beszelgetni.
A legkorszerubb sorszamkiado automatakban “utazott”, amit pl bankokban vagy a postan hasznalnak. Eleg random, nem? :D
Szamos kulfoldi orszagba exportalnak automatakat.
én ezen az úton haladok
igazából 12 év alatt eljutottam oda, hogy havi 1 milkát kereshetnék kb havi 100 óra munkával, de egyenlőre még nem ezen az úton járok, meg nem a spanyol viaszt találtam/találom fel, hanem már létező dologra építek, csak saját ötlettel
Ismerek olyat, aki romos kis házban nyitott italboltot, aztán édességeket is árult, de teljesen egyedül, hajnalban árut hozott és reggel 6-tól este 10-ig ö volt a pénztáros. Úgy 10 év alatt ugyan azon a helyen kétszintes ház épült, lent maradt a kisbolt, de már mundenfélét árul, fent meg lakik a családjával. Van vagy 3 alkalmazottja, egy raktáros és két eladó. Az egész a központban, úgyhogy csak az épület most úgy 80-100 milla minimum. Nem tudom mennyire lehet ezt tisztességesen művelni, de tényleg láttam honnan indult, hol tart most, és mennyit dolgozott ezért, úgyhogy azt hiszem megérdemli.
Nem talált ki "nagyot" de látta előre a helyi lehetőségeket és nagyon kitartó volt, amellett hogy rengeteget dolgozott. Most tényleg kevés munkával él jól. Szerintem ezek így szoktak működni. Ahhoz hogy egy nagy ötlettel hirtelen sokra vigye valaki, és aztán abból élete végéig kényelmesen megéljen, ritka nagy szerencse kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!