Ilyenkor mi a teendő?
Nem tudom, hogy jó helyre írtam a kérdést, de a következő helyzet áll fenn.
Jelenleg álláskereső vagyok.
A mai nap folyamán, kaptam egy levelet a kormányhivataltól, (közvetítő lapot), miszerint xy, állásra keresnek alkalmazottat.
Jövő hét péntekig kell ki tölteni és vissza juttatni a hivatalba.
Nos, én jövő héten megyek felvételizni egy céghez és nagy valószínűséggel ott fogok dolgozni.
Háromszor hívtam a lapon lévő számot, negyedszerre hívott vissza a hölgy, és mondtam neki, hogy kaptam egy levelet a kormány hivataltól...
Valamiért azt mondtam neki, hogy a munka nem aktuális, mert lenne más, mi a teendő, hogy ki tudna e úgy tölteni, hogy ne töröljenek a nyilvántartásból.
Azt mondta, ez az ön problémája és rám csapta a telefont.
Nem merem ötödször felhívni, de valahogy vissza kell juttatni a papírom.
Mit tudok tenni?
Vagy ha sikerül a fent említett munka, és rendesen szerződés, minden, semmi teendőm?
Akihez ki közvetìtettek, újra hívjam? Én hívtam ugye háromszor is, de nem vette fel és amikor fel hívott és ezeket mondtam neki, esélyem sem volt megbeszélni mi. Legyen, mert rám csapta a telefont.
Csak ő töltheti ki ezt a lapot és ki töltve kell jövő péntekig vissza vinni.
Hétfőn tudok jelentkezni ahhoz a céghez, amit "kinéztem.
Ne haragudjatok, ha értetlennek tűnök, de nagyon meg vagyok ijedve.
Ja, ha nem te töltöd ki a papírt, hanem az a cég, ahová kiközvetítettek, akkor menj el oda, mondd el, hogy mi az ábra (ha gondolod) és írasd meg velük a papírost, vidd el a kormányhivatalba.
Te attól még kereshetsz munkát, hogy valamit találtak neked. Ezen nem kell idegeskedned.
Igen, csak előtte fel kell hívnom a nőt, hogy mikor menjek és hova.. Csak telefonszam van meg cím.
De semmi cég név, csak az hogy egy eladói munka.
Akkor felhívod őket, egyeztetsz egy időpontot, megjelensz és letudjátok a papírmunkát.
Mondjuk az nem túl bizalomgerjesztő, hogy semmi cégnév nincs. De a cím alapján utána tudsz nézni.
Csak a neve, lakcime? Van. (azért gondolom, hogy lakcim lehet, mert isnerem az utcát és ez valami panelhaz, mert oda vitt a Google maps.(foglalkoztató)
A nő neve és telefonszama volt még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!