Miért olyan nehéz elhinni hogy engem a bulizas nem szórakoztat?
Más is van így, ugye?
Nem szeretem a fesztiválokat, szórakozóhelyeket. Unom a táncszerű lötyögést, a részegeket, meg általában a témákat, amiket alig érteni a hangzavarban. Emiatt voltam már sznob, antiszociális, és nyugdíjas. Egyiknek se érzem magam, ugyan introvertált vagyok, de szoktam barátokkal találkozni, csak nem ilyen körülmények között. Ugye, hogy ez normális?
Az emberek többsége úgy gondolkozik, hogy ami neki jó az másnak is jó.
Én azt bánom, hogy nem kezdtem el 20-on évesen "fénykoromban" a teljesítmény túrákat, mozgás, kikapcsolódás, élvezem is, lehet társaságban is de mégsem bulizás.
Ez teljesen normális. A szórakozóhelyeket ki nem állhatom, mert utálom a túlzottan hangod zenét (különösen, ha nem is kedvelem az adott stílust, ami a legtöbb ilyen helyenen előadott, közvetített számra igaz) és a viszonylag szűk helyen összezárt nagy számú embertömeget.
Táncolni sem szeretek, az utóbbi években pedig már alkoholt is nagyon ritkán fogyasztok, akkor is minimális mennyiségben.
Sokan vannak így ezzel, szerintem ez nem gond. Nem neked való a szórakozás ezen formája, nincs veled gond, de azzal sincs aki élvezi mindezt. Különbözőek vagyunk,és ez így van rendben.
Kedves kérdező, én is ilyen vagyok, szóval szerintem ez teljesen normális, és sokan vannak így ezzel.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!