Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akik sokat játszanak videó...

Akik sokat játszanak videó játékokkal, nem érzik azt, hogy elpazarolják az életük?

Figyelt kérdés
2019. júl. 28. 21:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mert ez a hobbim. Es ugyanugy jatszom 30 felett család mellett is.

Ugyanugy élmény mint azoknak akik (állítólag) éltek.

2019. júl. 29. 06:53
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ez az életem egyetlen olyan része, ahol látom, hogy a befektetett energia megtérül. Látom, hogy ha jobban odateszem magam, akkor jobban haladok, és a haladásom csak tőlem függ. Minden más területen ott van zavaró körülménynek a többi ember.
2019. júl. 29. 09:05
 13/15 anonim ***** válasza:

Aki sokat néz filmeket, sorozatokat, vagy hosszú órákat olvas minden nap az nem érzi ezt?

Én megválogatom, hogy mivel játszom, így nem. Egy játék éppen úgy egy szórakoztatóipari médium, vagy műalkotás, mint a mozgókép vagy az irodalom.

Csak helyén kell kezelni, heti néhány óra játék nem árt, nyilván aki éveken át nap 5-6 órát játszik, vagy akár többet az már sok, de egyébként nem gondolom, hogy gond lenne.

2019. júl. 29. 10:15
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem, vagy legalábbis nem inkább, mintha bármi mást csináltam volna helyette. Párszor előfordult, hogy olyanok, akiknek az "életük" az volt, hogy heti rendszerességgel öntudatlanra itták magukat, "nincs életed" és hasonló megjegyzésekkel jöttek. Hát, szoktam egy jót mosolyogni ilyenkor. :)

Úgyhogy kinek mi. Bár összességében sokezer óra, én nem érzem elpazarolt időnek, ha élvezed amit csinálsz, akkor az a legkevésbé sem elpazarolt idő.

2019. júl. 29. 21:58
 15/15 anonim ***** válasza:

Attól, h kiprörgetek pár játékot, van profi gammer gépem és ps4pro, még van az életem sok más.

Van gyönyörű barátnőm.

Van jár haver.

Ott a családom.

Szeretek természetbe lenni, vízben , folyókba úszni, kenuzni.

Szeretek grillezeni.

Szeretek néha jól bepiálni a haverjaimmal vagy a párommal.

Szeretek extrém elhagyatott helyekre menni.

De szeretek filmeket, sorozatokat nézni és gammelni is.

Ha rákattanok egy játékra mindig örülök, h milyen jó, h ez az élmény most elkapott, aztán egy ideig része lesz a szórakozásomnak.

Még ha van jó horror játék haverokat áthívom, aztán közösen pörgetjük.

Ha meg van olyan game, mint Sout park vagy uneavel 2 vagy ... azt a párommal kipörgetjük.

De a játék az nem zár el semmitől. 1-2 ritkábban ha nagyon adja akkor 3-3.5 óra game, heti 3-4 alkalommal. Ilyen tempóban komolyabb játék 3-4hét de akár több hónap is. De ha olyan mint a Resident Evil 7 azt 2 nekiülésre kipöregettük haverommal.

Pont azzal akivel szoktunk erdőbe kirándulni is járni.

2019. aug. 9. 03:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!