Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek mit tegyek? Többi...

Sterre kérdése:

Szerintetek mit tegyek? Többi lent.

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy van egy legjobb barátom akivel már kiskorom óta jóban vagyok. Elszakithatatlan barátok lettünk. Viszont január óta találtunk együtt egy munkát ahol kiderult hogy ő nem úgy teljesít ahogy kellene. Hanyagolja a munkát vagy szarul végzi el (papirmunka), utána kell számolni. Múlt hónapban elbocsájtották aminek én ittam meg a levét mondván ugyanúgy dolgoztunk akkor én miért maradhatok ha ő nem? Én nem szeretnék elmenni mert szeretek ott dolgozni és végre megtaláltam a helyem, de ő nyomást tesz rám. Azt beszéli hogy nincs szükségem arra a munkahelyre, nem is jók az emberek és hiába mondom neki hogy én nem szeretnék elmenni akkor azt vágja a fejemhez hogy nem is vagyok jó barát és ez a barátságunk végét is jelentheti...szerintetek mi lenne a célszerű döntés?

2019. júl. 16. 08:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy baràt soha nem mondhat ilyet hogy miatta mondj fel.

Legközelebb meg majd azt keri hagyd el a pàrod mert neki nincs?

2019. júl. 18. 09:24
 12/14 anonim válasza:
Üljetek le ketten, és tedd fel neki a kérdést, hogy "Most őszintén...tényleg úgy gondolod, hogy ugyanúgy dolgoztunk? Hányszor kellett utánad számolni?" Próbáld a tényekkel szembesíteni. Ha ezt sem érti meg, akkor mondd meg neki, hogy te jól érzed magad itt, nem akarsz elmenni, és ha ezt nem tudja elfogadni, akkor ne is hozza szóba a témát többet.
2019. aug. 7. 16:27
 13/14 anonim ***** válasza:
a barátság nem arról szól, hogy alárendeled magad annak, hogy ővele akkor az ő életében milyen probléma adódott :S Jól leírták fölöttem sokan. De együttérzést azt lehet tanúsítani, de csak ennyi kb talán , ami elvárható; ennél több nem kell,pl, hogy te is elhagyd ezt a helyet. Ebbe nem kényszeríthet, nem hajszolhat bele, hogy te is elmenj onnan valami helyről, ami neked jó; mert akkor nem is igazi barát. :S
2019. aug. 7. 16:51
 14/14 anonim ***** válasza:
*meg pl kicsit kifacsart felvetés; de kitől fog kölcsönkérni,ha mondjuk neked se lenne állásod, neki meg nem lenne annyi vésztartaléka kajára, viízre, stb-re.
2019. aug. 7. 16:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!