Miért harapdál/karmol, csípked meg engem a csaj barátom ha beszólok neki vagy csak úgy szimplán?
Ha legközelebb megharapna, akkor ne legyél rest és mond neki hogy 40 centivel lejjebb harapdáljon, ha már ilyen harapós kedvében van.
Aztán figyeld a reakciót :)
Ha idegesít,akkor azért érdemes rászólni,nem pedig ráhagyni.
Nekem egy közeli rokonom csípkedett mindig,remélhetőleg kedvességből.Aztân leszokott róla mikor már túl idősek voltunk.Viszont a batrátnőit is csípkedte...
Lehet a haverod is azt hiszi ez jó,bár ha most beszállt harmadiknak a barátnője,az meg majmolás,vagy a csaj mondta neki,hogy ó is csinálja.Én azért elgondolkodnék azon is hátha tetszel neki,és nem e esetleg így adja tudtodra.Az hogy van barátja,ezt nem zárja ki.Ráadásul szexuális irányù érdeklődését azért el tudja nyomni,ha nem akarja,hogy fény derüljön az érzéseire.Viszont így hozzád tud érni.
Persze első körben csak kedvesség.Te meg szój rá,hogy fejezze be.
Mert egy h lye p csa.
Adsz neki egy sallert aztán jónapot
viszont szexuális érdeklődésnek semmi jelét nem mutatja.
Dehogynem! Harapdál/karmol, csípked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!