Ki szimpatikus/nem szimpatikus nektek erről az oldalról?
Figyelt kérdés
2019. júl. 8. 17:35
1/11 anonim válasza:
Szimpatikus az, akivel eddig jókat beszélgettem, közös témákról, vagy átmentünk máshová dumálni. Unszimpatikus meg az a 30+ ember, akiket tiltottam.
3/11 anonim válasza:
Egy-két nagyon ritka kivétellel pont annyira utálom az egész népességet itt, mint az életben.
6/11 anonim válasza:
Én szimpatikus vagyok magamnak.
A többieket nem ismerem, hiszen nagytöbbség anonim, csakúgy, mint én. Nem tudok felidézni egyetlen envet sem innen.
8/11 anonim válasza:
Szent Embert utálom. Édesgyökeret is. Obelixet is. Mindenkit.
9/11 anonim válasza:
Tudnék mondani egy jó párat, akiket utálok csak az a baj, hogy a kislányom már töröltette a fiókját, fejből meg nem tudom annak a kb. 30 embernek a nevét.
10/11 anonim válasza:
Nekem azok nem szimpatikusak, akiknek írok egy privát üzenetet, semmi tolakodás, vagy ilyesmi, csak valami ami már nem az aktuális kérdést illeti, és nem válaszolnak :(
vagy még inkább azok, akik ismerkedni akarnak, és megteszem az első lépést, hogy segítsek, és ara sem írnak..
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!