Suli után mondta hogy Június 28. -án kezdődik a szabija és amint megkezdődik keresni fog! De azóta sem szólt/írt. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Én már belevagyok betegedve, a legjobb barátnőm az igaz ő már dolgozik én még csak tanulok!
Nem sok idő van köztünk!
Ráírni semmiféle képp nem akarok mert azt mondta majd ő fog keresni, de mit tudok most csinálni? Tanácsokat szivesen fogadom!!
2019. júl. 1. 15:10
1/8 anonim válasza:
Az egyetlen adható tanács az, hogy ha neked fontos, akkor írj rá te. Ezen kívül nem tudsz mást tenni.
2/8 A kérdező kommentje:
De nem lehet hogy igazából ő nem is akar velem találkozni? Ettől félek
2019. júl. 1. 15:22
3/8 anonim válasza:
Könnyen lehet. Velem olyan volt 3 éve, hogy azt mondta, hogy hajat fest, majd utána mesél valamit. Azóta várom...
4/8 A kérdező kommentje:
De miert ilyen szemetek?
2019. júl. 1. 15:31
5/8 anonim válasza:
Manapság egyre kevésbé fontos a barátság az embereknek, én is ezt tapasztalom. Olyanokat kell keresni akiknek fontos. Nehéz sajnos.
6/8 anonim válasza:
"De nem lehet hogy igazából ő nem is akar velem találkozni? Ettől félek"
Elképzelhető, de ha nem írsz rá, nem fogod megtudni valószínűleg. Szerintem jobb biztosan tudni, mint agyalni rajta és elméleteket gyártani magunkban.
7/8 anonim válasza:
Jobb tudni h mi van, mint varni ( a semmit).
Irj neki , ajanlj vmi kozos programot. Nekem is volt ilyen ismerosom, akivel osszefutasokkor emlegettuk h csinaljunk vmit... par hete rakerdeztem es nagyon benAn lerazott. Na, de legalabb tudom h mizu :)
8/8 A kérdező kommentje:
Multhet kedden irtunk messengeren akkor is irta hogy amint a kezdodik a szabi keres... hat pentek ota semmi :(
2019. júl. 1. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!