Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek jogosan esik...

Szerintetek jogosan esik rosszul a barátaimtól?

Figyelt kérdés

Múlthét csütörtök óta kórházban vagyok, és a legjobb barátaim közül csak egy látogatott meg. Tudom persze, hogy ők is dolgoznak meg van millió dolguk, de fordított helyzetben én biztos bemennék hozzájuk akár csak egy félórára is. Évek óta a barátnőim, gyakran van közös programunk, szinte mindent megbeszélünk egymással, és most nem igazán értem, hogy miért csak messengeren kérdezik meg, hogy hogy vagyok vagy még ott sem. Nyilván kérni nem fogom tőlük, hogy jöjjenek, de őszintén szólva nagyon rosszul esik.

23/L

2019. júl. 1. 12:51
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
#10 Van olyan, aki csak vicces képeket küld meg annyit írt tegnap, hogy ebben a melegben semmihez sincs kedve, de az egyáltalán nem érdekelte hogy vagyok.
2019. júl. 1. 13:07
 12/15 anonim ***** válasza:
11: Borzasztó, hogy vicces képekkel esetleg felvidítanak :D Ha sokáig bent leszel, akkor majd biztosan meg fognak látogatni. De rövid kórházi tartózkodásnál nálunk nem szokás. Mármint a legközelebbi családtagok nyilván bemennek, meg kell is be vinni cuccokat. De a barátok nem.
2019. júl. 1. 13:09
 13/15 anonim ***** válasza:
Miért vagy kórházba?
2019. júl. 1. 13:13
 14/15 anonim válasza:

Szerintem teljesen jogos amit gondolsz!

Nekem is rosszul esne ha a legjobb barátimnak nevezett barátok ilyen helyezetbe nem jönnének be.

Nekem is volt hogy egyik legjobb barátnőm sajnos kórházba került több napra, sok dolgot félre téve , de akkor is szinte minden nap bementem hozzá mert fontos nekem.

Ha valaki fontos neked nincsenek kifogások szerintem!:)

2019. júl. 1. 13:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Én kifejezetten rosszul vagyok attól, ha bárki is meg akar látogatni, amikor kórházban vagyok, szóval nem tudom átérezni, de még meg tudom érteni, hogy ez neked rosszul esik. Nálam ha valaki nem látogat, az csak azt jelenti, hogy jól ismer és megadja nekem a teret, ami ilyenkor kell. Nem lehet, hogy egyszerűen csak nem akarnak a látogatással zavarni? Vagy más téren is ennyire egyoldalú a kapcsolatotok? Mert ha az utóbbi, akkor lehet, hogy más emberek felé is nyitnék a helyedben.
2019. júl. 1. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!