Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek gaz hogy tobb fiu...

Szerintetek gaz hogy tobb fiu baratom van mint lany?

Figyelt kérdés
Mindig kihasznaltnak ereztem magam mikor lany barataim voltak, csak a penzemre mentek. Mostanaba ugy inkabb az osztalybeli es evfolyambeli fiukkal vagyok de nekik se szamitok szerintem sokat, szerintetek tudnek ezzel valamit csinalni hogy igaz vagy akar talaljak egy olyan embert aki kozel van (nem muszaj ebben varosba laknia) akivel instan, snapchaten vagy mit tudom en de beszelget velem, es nem a penzemre megy?
2019. jún. 30. 12:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem gáz.
2019. jún. 30. 13:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem sokáig nem is voltak lánybarátaim, nincs ezzel baj, más kihívások jöhetnek persze ellenkező nemű baráttal, de az a so kmarhaság nem törvényszerű.
2019. jún. 30. 13:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem 2 lánybarátom van,de ha 3-an vagyunk mindig le vagyok szarva,de ha nincs náluk pénz akkor meg kuncsorognak,viszont ha én otthonhagyom a pénztárcám hagyják,hogy éhenhaljak. Ez még a jobbik része... gyakran nyomaszt,hogy mit mondanak rólam (gondolom,hogy kibeszélnek) állandóan csak ketten mennek mindenhova,es ez olyan szonten szarul esik... viszont a fiu barataim siman helyettesitenek oket: van akivel meg tom beszelni,hogy x vagy y a jobb pasi (hiressegek),vam akivel megbeszelem ki a crushom és tanácsot ad,közben mindnekivel el lehet beszelgetni/hulyulni es sokkal jobban erzem magam mint a lanyokkal. Oylan mintha azt akarnak a lanyok,hogy rajtuk kivul massal ne baratkozzak,viszont kozben erzem,hogy nem szeretnek es leszarnak,az egyik allandoan ocsarol engem es a cuccaim... szoval hat igen lehet h nalad nem ilyen szar a helyzet xd egyb egyaltalan nem gaz es sztm fuzd a fiukkal szorosabbra (barati ertelemben) a kapcsolatot,mert egy legjobb fiubarat sokkal jobb mint egy lany..
2019. júl. 4. 03:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!