Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Tudtok ilyen közösségről?

Tudtok ilyen közösségről?

Figyelt kérdés
Ahol viszonylag rendszeresen összegyűlnek hasonló érdeklődésű felnőtt emberek, beszélgetni, kikapcsolódni. Ami nem zárt közösség, hanem bárki csatlakozhat. És ami nem fizetős, max. jelképes összeg.
2019. jún. 29. 15:21
 1/3 anonim ***** válasza:

van az a nagy szekta, tudod a kereszténység

a leírt formában max azt tudom, hogy nekünk van csapatépítés és a haverokkal szoktunk még így összejönni

2019. jún. 29. 16:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Szüleim csináltak imacsoportot még sok-sok évvel ezelőtt mikor otthagyták a hitgyülit jónéhány társukkal együtt. 10-20-an összegyűlnek párhetente, és istenítik jézust meg ilyen keresztény dolgok. Én nem értem őket, de mindig mondják, hogy vannak új emberek, meg kajálnak ilyenkor, zenélnek, beszélgetnek...

Szóval biztosan léteznek ilyen kedves csoportok még, és nem csak ebben az 50-60-as korosztályban.

2019. jún. 29. 23:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem pont vallási jellegűre gondoltam... ;)
2019. jún. 30. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!