Hogyan szerezhetnék barátokat? 18/l
Azt bírom,hogy itt olyanok is írtak,akik nem becsülték meg a barátságomat.
Úgyhogy ha rám hallgatsz,nem akarsz innen senkivel barátkozni.
Még a végén ha nem küldesz képet,akkor elküldenek a ...csába.
#11 az interneten ez csak természetes. Senki se akar valami kamuval találkozni (ami akár veszélyes is lehet)
Illetve ez embertől függ, de vannak olyan típusok, akikkel nem szívesen barátkozik az ember. Én pl. szóba se állnék egy 150 kilós bálnával, vagy valakivel, akinek tele van az arca pirszingekkel.
Mit jelent, hogy elmondhatatlanul nyitott vagy? Én is hamar ráunok az emberekre/el sem kezdek érdeklődni irántuk, de ha írsz valami érdekeset, ami egyáltalán nem hétköznapi, lehet szívesen beszélgetnék veled.
Élőben meg bárhol lehet szituációtól függően, de ugye kisebb a válogatás lehetősége.
#14, azt nem is mondtam, hogy nem talál. Hanem azt, hogy a kép ismerkedésnél fontos online, mert mindenkinek megvannak a saját "fajtái". Lehet, hogy annak akinek bejön a 120kg-os nő, nem biztos hogy bejön a 40 kg-os. De ez csak egy példa.
Azért nem mindenki annyira kétségbeesett, hogy bárkivel ismerkedik. Legalább egy kép nem árt, ha nem élőben találkoztatok, de előbb utóbb talizni szeretnétek.
#15 igaz és ebből látszik hogy kamu a kérdező , hogy soha nem fog fotót küldeni . Ahogy egy magát lánynak kiadó se.
De még a srácok se....
#18 egy besavanyodott fapitsa vagy .
21 évesen társasozni🤪😂😂
Nem csak a pialas van de ez a duma kb mintha anyámat hallgatnám.
Kedves #19
Baromi jó társasok vannak és ha lennének értelmes barátaid, akikkel vennétek és játszanátok, hidd el, élveznéd! ;)
Menj be egy régió boltba és nézz körül. Olvasgasd el a hátulját a dobozoknak. Hidd el, fel fogja kelteni az érdeklődésedet egy csomó. Rengeteget gyártanak már és nagyon jók vannak.
A társas nem csak gyerekeknek vannak. Ahogy a kártya sem, meg a roller, görkori stb, amiket gyerekként használtunk. De ma már kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!