Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az emberek amikor felnőnek...

Az emberek amikor felnőnek szokták bánni hogy fiatal korukban az iskolában a gyengékkel olyan szemétül bántak?

Figyelt kérdés
Vagy nem is emlékeznek ilyesmikre?
2019. jún. 24. 10:08
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

10

Lol. Akik ezeket a személyeket gyengébek tartották biztosan erősnek érezték magukat. De kérdéses hogy azok voltak-e. Mert egy másik erősbe bizony nem mertek belekötni.

Akkor maradjunk annyiban, hogy ezek mind vélemények voltak és viszonylagos dolgok, nem univerzálisan igazak.

2019. jún. 24. 11:04
 12/15 anonim ***** válasza:
#10 Ennyire nehezedre esik a gondolkodás? Gúglizd ki.
2019. jún. 24. 11:08
 13/15 anonim ***** válasza:
Én nagyon bánom azt az 1-2 ilyet, amikor mást bántottam. Viszont ebben szerepet játszik az is, hogy magam is voltam áldozat, ezért tudom milyen. Viszont van olyan embertípus, általaban extrovertált, de alacsony érzelmi intelligenciával bírók, akik fel sem ismerik, hogy a másiknak rossz volt az, amit tettek, így nem is értik mit kellene bánniuk. Azt hiszik, jó poén volt.
2019. jún. 24. 11:34
 14/15 anonim ***** válasza:

Én nem piszkáltam senkit, de amikor egy-egy gyengébb "lúzerebb" osztálytársamat bántották a többiek, akkor én is röhögtem rajta velük együtt. Emlékszem, hogy arra gondoltam, hgy oké, nem szép dolog, de olyan fura ez a gyerek, meg különben is, tanulja meg magár megvédeni. Ma már nagyon szégyellem magam ezért! A mai napig eszembe jut néha, és nem is értem, hogy lehettem ekkora s.g.gfej. (Nem mentség, de talán azért, mert engem is piszkáltak, és lehet, hogy örültem, ha egyszer végre nem én voltam az áldozat.)

A legtöbben azonban elfelejtik, vagy "elfelejtik", hogy mekkora kretének voltak gyerekként. n

Nagyon ritka, hogy pl. valaki utólag bocsánatot kér.

2019. jún. 24. 16:08
 15/15 A kérdező kommentje:

Ja hát nagyon fura ez a viselkedés a gyerekek részéről, de az már jó ha felnőtt korban belátják ezt.

Más kérdés, hogy jó-e ilyen környezetbe engedni a gyerekedet, használni fog neki vagy inkább ártani.

Ezen jó elgondolkodni. Nekem lehet bűntudatom lenne ilyen helyekre küldeni a gyerekemet ahol szenved.

2019. jún. 24. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!