Csajok, ha a férfi barátotok külföldi utján találkozna nőkkel is, mondnátok neki, hogy használjon óvszert?
Figyelt kérdés
Az egyik kolléganőm, akivel közeli kapcsolatban vagyunk, megemlítette többször is, hogy használjak óvszert ahogy elmondtam neki hogy találkozni fogok nőkkel is a szabadságomon. Enyhe meglepődött / sokkolt arca volt és el is pirult. Talán többet érezhet mint csupán barátság?2019. jún. 21. 19:12
1/3 anonim válasza:
Én is meglepődnék, ha valaki, aki nem a párom a szexuális életéről kezdene nekem beszélni. Mivel felnőtt emberek vagyunk, ezért feltételezném, hogy ismeri a biztonságos szexet, de ha nem, őszintén szólva akkor sem érdekel ilyen szinten még a legközelebbi barátaim élete sem. Az ő dolga, azt, oda es úgy dug, ahogy jól esik neki, az ő problémája lesz egy nemi betegség vagy nem kívánt gyerek, nekem semmi közöm hozzá.
2/3 anonim válasza:
Én inkább azt javasolnám, hogy ne kefélj vadidegenekkel, de hát a saját farkad, azt csinálsz vele, amit akarsz. Annyi eszed meg csak van magadtól is, hogy védekezel.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem kimondottan a szexért megyek. Természetesen nem kell mondani nekem, hogy használjak óvszert ha lefeküdnék valakivel. Ezért nem értem,hogy miért mondta nekem ezt ha nem a párom.
2019. jún. 21. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!