Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti hogyan reagáltatok volna?

Ti hogyan reagáltatok volna?

Figyelt kérdés

Az este folyamán két barátom rólam beszélt, nem éppen pozitív hangnemben, miközben én magam az ajtó mögött mindent hallottam, de nem léptem közbe.(nem hallgatóztam, véletlenül hallottam meg) Az egyikük meglehetősen durva megjegyzéseket tett a külsőmre, ami igazából nem zavart volna, ha a szemembe mondja, de így bánt egy kicsit. Nem reagáltam sehogy, tettem, mintha nem hallottam volna semmit..

Ti mit tettetek volna?

2019. jún. 15. 00:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazt mint te. Aztán most átgondolnám, hogy szükségem van-e ilyen "barátokra".
2019. jún. 15. 01:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt egy ilyen élményem, csak nem a külsőmre tettek megjegyzéseket hanem a barátnőmre. Én nem vagyok ilyen esetekben túl higgadt úgyhogy egy 5 perces non-stop lebaszás után leléptem és azóta nem is tartom velük a kapcsolatot. Nem a véleményükkel volt nekem se a bajom, hanem ha tényleg a barátaim lettek volna akkor ezt megmondják a szemembe.
2019. jún. 15. 01:49
 3/5 A kérdező kommentje:

Az nem opció, hogy nem beszélek velük, mert egy nagyobb társaságról van szó, előre befizetett közös nyaralásokkal, és egyikük a szomszédos tömbben lakik.

Viszont tényleg megbántottak, és még csak nem is tudnak róla, vágjam hozzájuk, vagy hagyjam az egészet?

2019. jún. 15. 07:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Szóval inkább fent tartassz egy felszínes barátságot és feszengessz a közelükben?

Ha nagyobb a társaság akkor nem kell pont velük vegyülnöd.

Én ott helyben reagáltam volna a dologra. Besétáltam volna és vagy mondtam volna hogy most fikázz a szemembe vagy hogy nyugodtan folytassák ne zavartassák magukat.

2019. jún. 15. 09:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül kell hanyagolnod az egész társaságot, csak ezt a két embert aki kibeszélt a hátad mögött. Nekik szerintem teljesen nyugodtan megmondhatod, hogy hallottad amit mondtak rólad, ezt te nem tartod barátságnak, hogy a hátad mögött mondják csak el a véleményük és mostantól annyira számítsanak rád amennyire te számíthattál az őszinteségükre. Ha nagy a társaság akkor úgy is el tudsz lenni másokkal. Meg őket se utálni kell, csak nem barátként hanem haverként kezelni őket.
2019. jún. 15. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!