Barátok miatt szeretem az iskolát mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szóval szeretek iskolába járni de csak azert mert ott tudok talalkozni baratokkal stb.A tanárokat rohadtul utálom és minden nap otthon olyan mintha 1 év lenne.Most lesz ugye nyári szünet és tanácstalan vagyok..Még általánosba járok.és van egy lany aki tetszik de már 1x összejottem vele de szakitottunk.2019. jún. 9. 12:35
1/3 A kérdező kommentje:
Iskolán kivűl pedig nm hiszem h talizunk mert ők inkább otthon kockulnak stb...
2019. jún. 9. 12:36
2/3 anonim válasza:
Nem azért, de ennyiből tipikus tinirinyának tűnik a probléma (nem írtál le konkrét esetet, konfliktust stb-t).
Hány éved van még hátra? Gondolom, már csak 1-2, azt ki lehet bírni, nem éri meg váltani olyan kis időre (meg nem is olyan egyszerű ám, indokolni kell és arra nem lesz elég, hogy “a tanárokat rohadtul utálom”).
3/3 anonim válasza:
Írj rájuk facen, ha szimpatikus vagy nekik valaszolnak majd és idővel ők is fognak maguktól irni, ha meg nem taliztok akkor keress továb (ha találkozni akarsz mindenképp, de kerülhettek nagyon jó barátságba és akkor úgyis eljártok majd ide-oda)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!