Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Haverom sokkal izmosabb...

Haverom sokkal izmosabb nálam, és ez zavar?

Figyelt kérdés
Haveromnak van pénze minőségi kajára, tápkiegre és kondibérletre, én viszont nagyon sovány vagyok. Sok lány szokta letapizni, bulikban is sokszor feszítget, a csajok ilyenkor meg teljesen bevadulnak. Én pedig állok ott a háttérben, és tökre zavar, hogy az egyébként jófej haverom teljesen nagyképű és beképzelt lesz. Nekem még barátnőm se volt, neki viszont volt már pár komolyabb és egyéjszakás kapcsolata is. Kezdek úgy érezni hogy megszakítom a barátságunk, mert ő mindenben jobb nálam. Jobbak a jegyei is, neki van pénze menőbb cuccokra, én max karácsonyra v szülinapra kapok márkás ruhákat. Mellette senki vagyok. Viszont rajta kívül senki sem barátkozik velem. Volt már hogy ő védett meg két kéregetőtől, szóval hálás is lehetek neki. Egyedül semmi esélyem nem lett volna.
2019. jún. 5. 19:49
1 2
 11/13 Riki miller ***** válasza:
ezt úgy hívják hogy irigykedés ...
2019. jún. 6. 20:26
 12/13 A kérdező kommentje:
nem csak az izmairól van szó! Az zavar, hogy ő mindenben jobb, neki sok barátja van, vele mindenki szeret haverkodni, neki gyönyörű barátnői voltak, őt támogatják a szülei, én alap dolgokat kapom csak meg.
2019. jún. 8. 17:48
 13/13 anonim ***** válasza:

Már bocs, de ez szánalmas. A legjobb barátod, te mégse örülsz a sikereinek, hanem irigykedsz. Elmondok valamit: az élet nem igazságos. Van aki szerencsésebb géneket kap, van aki jobb családba születik, nem tehet sem arról, hogy több a pénze, sem arról, hogy sikeresebb a lányoknál, sem arról, hogy izmosabb... Vagyis de, az utóbbiról pont tehet, mivel megy és edz és kitartó ahelyett hogy gyakorin rinyál. Ráadásul ő rendes vele, biztos nem néz le azért, amiért másmilyen vagy mint ő.

Te pedig a saját lelked betegíted meg ezzel, próbáld meg elfogadni magad vagy sz@r életed lesz.

2019. jún. 9. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!