Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért csinálja ezt egy barátom?

Miért csinálja ezt egy barátom?

Figyelt kérdés

Meghalt a párom (vőlegényem) 1 éve...az övé pedig 10 hónapja. Tudja, hogy mennyire elválaszthatatlanok voltunk...ő 1,5 évet volt együtt bnőjével, fiatalon halt meg. Akkor azt mondta, neki senki se kell.... mostanáig. Azóta kivirult, bár nem mondja, de sztem van bnője. Viszont úgy érzem, hogy "cukkol", folyton küldi a kepeket hogy milyen jól érzi magát. Kicsit úgy érzem, hogy direkt villogtatja hogy ő már milyen jól van, miközben tudja, hogy alig tudom magam kikaparni a depiből.

Nem akarom megbántani se, mert tavaly sokat segitett, tartotta bennem a lelket, de ez zavar.

Ugyanakkor tett néha fura megjegyzéseket, mintha "tervezne" velem... nem tudom hova tenni!

2019. jún. 4. 21:25
 1/5 anonim ***** válasza:
33%
Ezt irigységnek hívják. Na nem a barátod irigy, hanem te. Ő próbálja megosztani veled az örömét, te meg cukkolod saját magad. Gratula.
2019. jún. 4. 21:35
 2/5 anonim ***** válasza:
69%

Első..te átélted már, milyen elveszíteni azt az embert, akivel le akartad élni az életed?

Kérdező, Sajnálom, ami veletek történt. Én idén veszítettem el a párom. Őszinte leszek, megértelek. Engem sem zavar más boldogsága, mindenkinek mást dobott a gép, de marhára nem vagyok rá kiváncsi és nem is érdekel. Szerintem hatalmas bunkóság, hogy tudja, hogy neked még fáj és a képedbe tolja, hogy ő mennyire boldog az új barátnőjével, ahogy most viselkedik az érzéketlen, tekintve, hogy tudja, hogy milyen lelki állapotban vagy még most is. Azt nem tudom megmondani, hogy miért csinálja, de aki ennyi idő után túl tud lépni, az fura. Szerintem nyugodtan mondd meg neki, hogy ne értse félre nem az ő boldogságával van bajod, nyugodtan meséljen, de legyen veled szemben is megértő, mert te nem vagy jól.

2019. jún. 4. 21:51
 3/5 A kérdező kommentje:

1# Nem érzek semmiféle irigységet. En lattam őt, mikor meghalt a párja, nekem mondta, hogy nem akar élni se....részben magát okolta. Nekem csak szimplán furcsa, hogy ilyen gyorsan túltette magát.

2# Köszönöm. Nem lenne bajom, örülök is, hogy jól van. De napi szinten tolni a képembe nekem sok. Én ezen nem tudok így túllepni, hiaba mondja hogy ismerkednem kéne. Miközben tudja hogy a párom volt a mindenem, esküvő előtt álltunk. Én rá se bírok nézni senkire. Meghalt vele együtt bennem is vmi és ezt pontosan tudja.

2019. jún. 4. 22:05
 4/5 anonim ***** válasza:
78%
#2-es vagyok. Szerintem igazán nem lépett tovább ő sem. Mármint, nagyon nehezen tudom ezt elképzelni. Hirtelen történt ez a “boldogság” vagy fokozatosan jutott el eddig? Mert ha előbbi, akkor valami nincs rendben nála.
2019. jún. 4. 22:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Hirtelen jött, úgy kb. 1-1,5 hónapja mindig együtt lógnak. Azelőtt nem is hallottam erről a nőről pedig régi ismerősök. Talan "erőszakkal" próbálja felejteni a múltat, kicsit olyan...
2019. jún. 5. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!