Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi lesz ha megverek egy csajt?

Mi lesz ha megverek egy csajt?

Figyelt kérdés
2019. jún. 4. 21:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Bővebben?
2019. jún. 4. 21:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Rossz karmát hoz, pláne ha van pasija/fiútestvére/apja.
2019. jún. 4. 21:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Ja pl ha lenne lanyom es megverne egy fiu akkor tuti kette szednem a gyereket
2019. jún. 4. 21:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Azt a cigányt? Nyugodtan. Fulljon a férgese 😉😎.
2019. jún. 4. 21:41
 5/9 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés ma már volt, csak más megfogalmazásban. Ritka, hogy egy délután-este alatt ketten is meg akarnak verni egy lányt. Te vagy az előző kérdező is?

De leírom, mit gondolok: egyetlen esetben ütnék. Ha vagy a barátnőmet, vagy anyámat ütlegelné a szóban forgó nő a szemem láttára. Helyzetfüggő. Ha azt látom, hogy épp csépelik a családtagom, vagy barátnőm, akkor minden további nélkül kapna egy jó nagy sallert hirtelen felindulásból. Amúgy nem verek szimplán csajt, hiába nagyszájú.

Nem írtad, mi okból vernéd...

2019. jún. 4. 21:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Jó esetben szól az összes férfi ismerősének, és szarrá veret velük, még jobb esetben feljelentést tesz testi sértésért.
2019. jún. 4. 22:11
 7/9 anonim válasza:
Kedves kérdeső láttam kedves kérdését.Látom személye vagy éretlen vagy degenerált lányokat nem illendő verni.De gondolom lány illető akit meg akkar verni tett a verésért két dolgot tud tenni nem reagál agresszívan hanem próbálja magértei vele amit tett azzal megsértette igy értelmesebb leszel vagy megverei igy degenerált életet választja.
2019. jún. 4. 22:28
 8/9 anonim ***** válasza:

Először is kék-zöld lesz. Ha védekezik, akkor te is.

A továbbiakat már leírták előbb.

2019. jún. 5. 14:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha folyton bekavar,és már nem bírod tovább verd nyugodtan szájba.Nekem is volt egy hasonló ügyem egy pic sa éveken keresztül keresztbe rakott nekem ahol tudott, mindig valahogy uralkodtam magamon de ő ezt gyávaságnak vélte és amikor csak lehetett belém mart. Végül egy szép őszi estén kiütöttem a ge cibe és lám csoda történt , a szemétkledések megszüntek, eltakarodott a búsba.
2019. jún. 9. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!