Megéri folytatni ezt a barátságot?
Bocsi kicsit hosszú és zavaros lesz.Elnézést a helyesírási hibákért.
Nekem sosem voltak igazi barátaim.Általánosban kihasználtak.Ezt elfogadtam,tovább léptem.Most vagyok 11.-es.A középsuliban elég nehezen ment a barátkozás.De lett egy barátnőm vagy nem is tudom kicsodám.
Az a helyzet,hogy kilencedik óta ismerjük egymást,de igazán jóbba 10.-be lettünk.Ekkor osztálykiránduláson mikor ott ültem mellette én és a tesóm is(ikrek vagyunk és neki is nehezen megy a barátkozás, közös barátaink vannak főként) mondta egy másik lánynak,hogy neki itt nincsenek barátai a suliban senkivel sincs jól meg.Ez nekem nagyon fájt és probáltam elrejteni.Aztán folyton piszkált,hogy milyen gázok vagyunk a tesómmal,hogy 23kor mentünk aludni.
Ez még nem is volt akkora baj.Mindennap 21-22 kor fekszünk le aludni,mert korán kelünk messziről járunk be a suliba.Ezért is piszkál milyen gáz,gyerekes.
Aztán néhány hónapja a semmin volt egy nagy összeveszésünk.A messenger csoportba(hárman vagyunk benne) a lány nem jött suliba mert témazárót írtunk és ilyenkor nem jön,hogy megadjuk neki a kérdéseket.Én írtam neki,hogy most nem adom meg készüljön fel ő is ahogy mindenki más.
Erre megsértődött és nagyon durván megalázott minket.Hogy neki mi sohasem kellettünk,nincs szüksége ránk,nem csoda ha nincsenek barátaink.Neki vannak más barátai is.Nem is érti hogyan barátkozhatott velünk és egyéb szép dolgok.Mondtuk neki ezeket mondja szemünkbe a suliba,de ott nem merte.Ezután kibékültünk mert arra gondoltam biztos rossz napja volt.
Aztán 3 hétig kint voltunk külföldön az iskola által.Ott eleinte kedves volt és jó fej.Aztán nagyon flegmázott és nem akart velünk lenni.Inkább a többi diákkal volt.Ezzel nem lett volna különösebb bajunk.Csak az,hogy azt a látszatott keltette,hogy mi kiközösítjük és gonoszak vagyunk.Mindenféle hazugságokat mondott rólunk a többieknek és ők hittek neki.Aztán beszéltünk a többiekkel is és rájöttek nem mi vagyunk a gonoszok.Mi elhívtuk valahová nemet mondott a többiek elhívták ugyanoda ugyanakkor és igent mondott.Így nekik is feltünt.Aztán ezt valamenyire megbeszéltük,elengedtük.Aztán az utolsó héten jópofizott,mert rájött ha bunkó lesz akkor nem lesz fuvar,mert mi vittük haza a reptérről.
Ez elmúlt és most néhány napja megint elkezdett oltogatni,hogy milyen antiszociális vagyok és hogy engem senkisem múlhat felül és mindenféle lenéző beszólás.De ez nem igaz így nem értem miért mondta vagyis írta mert a szemembe nem képes mondani...
Azóta suliba sem foglalkozom vele úgy mint régen.És próbál jófej lenni,beszélgetni,segíteni.
Most nem tudom mi lenne a helyes.Folytatni ez az érdek barátságot vagy abbahagyni?
Folyton kihasznál,másol a tesómról dolgozatoknál.
Mert én igaz barátságot akarok és ezt ő is tudna,hogy sokszor csalódtam az emberekben azt mondta benne nem fogok.Eddig benne csalódtam a legtöbbet.
Még az is zavar benne,hogy folyton mindenből puskázik és így ír ötösöket mindenből aztán henceg,hogy milyen jó irodalomból és minden másból.És hogy én,hogy hogy csak 4esre írtam meg?ez milyen gáz.Irodalomból nem vagyok túl jó minden másból igen.
Az a legrosszabb az egészben,hogy pszichológus akar lenni.Hiába mondom neki így nem fogják felvenni ha mindent kipuskáz és semmit nem tud.Hogy akar segíteni az embereken ha ő bánt másokat.
Mi próbálunk neki segíteni,hogy ez nem helyes meg minden,de nem tudom hogy csináljuk még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!