Mi a velemenyetek arrol ha egy fiu egy lany arcaba fujja a cigaretta fustot?
Ne magyarázzuk már be, ki bókol meg küld jelet azzal, hogy a pofádba fújja a füstöt?:D
Ne ilyennel jelezzen, legyen töke.
Te pedig ne vegyél ilyesmit bóknak, legyenek nagyobbak az igényeid. :)
Ha úgy történt, hogy épp nem arra volt az arcod, majd fújt és kb belefordultál, akkor bocsánatos bűn, ahogy akkor is, ha másfelé próbálta fújni, de rád is ment. Mondjuk én a helyében bocsánatot kértem volna, illetve nem dohányoznék más ember mellett közvetlen.😅
Ami ezt a "rád fújja a füstöt, akkor megdugna" dolgot illeti, hát már 2 éves a kérdés, ha eddig nem történt meg, hacsak nem valami kis tinik vagytok vagy voltatok külön-külön kapcsolatokban, szerintem nem fog megtörténni. Én legalábbis nem szívesen feküdnék le valaki olyannal, aki azt akarja, abból jöjjek rá, bejövök neki, hogy rám fújja a füstöt🙄, előbb jut eszembe, hogy "na a jó édes...anyádnak fújd az arcába a füstöt b+", mint, hogy "hmm, milyen szexi, biztos jól beindulhatott rám😊🤔"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!