Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy kell barátokat szerezni?...

Hogy kell barátokat szerezni? Nekem nincs egy sem.

Figyelt kérdés

2019. máj. 19. 10:49
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Tartol...? Hujujj... XD
2019. máj. 19. 15:01
 12/29 anonim ***** válasza:
Mármint a négyes válaszoló...
2019. máj. 19. 15:11
 13/29 A kérdező kommentje:

Voltak barátaim hát azok folyton csak szivattak

Itt a gyk-n is egy csomóan mondták már hogy barátkoznának velem,átb*zott az összes.

Ha ráírnék valakire az olyan mint ha odatartanám a seggem,hogy rúgjon belém

Hát ezt nem

Most is rámírt valaki hogy beszélgetne,elküldtem a francba.Ez ugye önvédelem

2019. máj. 19. 16:21
 14/29 anonim ***** válasza:

Akármennyire is tűnhet hülyeségnek vagy bunkóságnak, én is úgy látom, hogy ez valóban így van. Egy ember elvesztése nagyon fájdalmas, ha fontos volt, bízni pedig senkiben sem lehet. Nekem már ahhoz is volt szerencsém, hogy átéljem, azt, hogy aki a barátnőm volt, olyanokat mondd, hogy "a barátom megtiltotta hogy foglalkozzak veled" és kizárt az életéből. Remek érzés volt... :)

Kösz, nem kérek többet belőle, egyszer is elég volt átélni.

2019. máj. 19. 16:35
 15/29 anonim ***** válasza:

Jól van fiam, semmi baj. Én is ilyen vagyok, csak az a különbség kettőnk közt, hogy én nem picsogok érte hanem viselem a _választott_ sorsom. Mert megutáltam az embereket a sok csalódás után. Szóval most már jöhet bármilyen szépreményű, ékesszavú, aranyba csomagolt rothadás, senkinek egy büdös szavát nem hiszem.

De!

Nem is sírom tele se a fórumot, se a kispárnám, hogy brühü de magányos vagyok.

2019. máj. 19. 16:36
 16/29 A kérdező kommentje:
Valójában pont azt akartam,hogy valaki rámírjon és elküldhessem a halálba.Jól esett
2019. máj. 19. 16:50
 17/29 anonim ***** válasza:
No hát akkor? Mindenki boldog. Mi a gond?
2019. máj. 19. 16:55
 18/29 A kérdező kommentje:

Attól még szükségem lenne barátokra

Unalmas és depressziós az életem egyedül.Csak szenvedés az egész élet.Évek óta csak reménykedek,hogy lesznek barátaim,de semmi.Senki nem hajlandó a barátom lenni és ez nem is nagyon fog változni a jövőben

2019. máj. 19. 16:58
 19/29 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, nekem sikerült itt megismerkedni két emberrel is, akikkel jól alakul a dolog, nem vertek át. Lehet sok ilyen van itt, de közel se mindenki ilyen.
2019. máj. 19. 17:01
 20/29 A kérdező kommentje:

Hát nekem nem sikerült

Pont azért írtam ki ezt a kérdést,mert az utóbbi 2 hétben 2-en is itthagytak,hogy rohadnának meg

2019. máj. 19. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!