Lányok/nők! Van meleg barátotok, vagy szeretnétek?
Van a baráti társaságotokban meleg srác? Vagy, ha nincs, szeretnétek?
Szerintetek az, hogy meleg, jár valami előnnyel? Azon kívül, hogy nem hajt rátok.
Mennyi idősek vagytok és mióta tart a barátságotok?
Van. Előny, hogy lehet vele pasiügyekről beszélni. :D Különösebben amúgy nincs, talán még az, hogy lehet vele lelkizni, mert empatikusabb, mint a többi srác, de ez nem feltétlen csak meleg fiúkra jellemző.
Én 18, ő 17 éves, és kb 2,5 éve vagyunk barátok.
Nem, fiú nincs (egy transznemű fiút ismerek/mármint most fiú, eredetileg meg lány volt/de ő a lányokhoz vonzódik) leszbikus ismerőseim/barátaim vannak.
A sulinkban meglepően sok leszbikus/biszex lány van, akik felvállalják, büszkék rá, stb, de fiúból én még egyet sem ismerek, nagyon furcsa(gondolom azért, mert velük kevésbé toleránsak, sok embernek ez nem fér bele a 'férfiasság' fogalmába, de nem tudom)
Örülnék, ha lenne meleg barátom, szerintem közülük a legtöbben nagyon jófejek, bár ki tudja, lehet, hogy tulajdonképpen van.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!